SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - POLONIA 31-22

Moment amuzant cu Oana Manea și Cristina Neagu în prim plan: "Hai! Lasă astea!" » Dezvăluirea făcută de cea mai bună jucătoare: "Nu pot să cred că v-a zis"

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 decembrie 2015 17:24

Cristina Neagu și Oana Manea au oferit cele mai amuzante momente în direct la DolceSport, de după meciul cu Polonia din finala mică, terminat cu victoria echipei noastre, 31-22. 

"După grupă mulți nu ne-au dat nici o șansă, dar noi am fost unite și am arătat că putem ajunge departe. Am demonstrat pe teren că sîntem o echipă bună. Eu cred că noi meritam să jucăm finala, am fost peste Norvegia", a zis Oana Manea

Imediat a intervenit Cristina Neagu și a glumit: "Hai, Oana! Lasă astea! Gata!".

"E o mare performanta pentru handbalul românesc. A venit o nouă medalie după 10 ani de pauză. Am făcut un joc fantastic azi. Sînt foarte mîndră și fericită, atît de mine cît și de celelalte fete, dar și de staff.

Nu pot să cred că v-a zis lucrul ăsta (n.r Cristina Vărzaru). I-am spus înainte să mă operez că 2015 va fi anul meu. Am cîștigat și Liga Campionilor", a zis Cristina Neagu la DolceSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
clepsy
clepsy  •  20 Decembrie 2015, 23:30

Uite un om cu mintea la el!!!

portardelegenda
portardelegenda  •  20 Decembrie 2015, 21:56

Respect Neagu aceasta Pocahontas a handbalului romanesc ,un diamant nascut in bezna sportului romanesc . Felicitari guvernatilor ultimilor 25 de ani , luav-ar DNA-ul pe toti

kilimanjaro
kilimanjaro  •  20 Decembrie 2015, 18:22

Nu intodeauna cel mai bun castiga, dar intodeauna cel mai bun isi merita si isi primeste laudele. Bravo fetelor! Ne-ati facut sarbatorile mai frumoase.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează