SPORTURI  »  HANDBAL  »  PREMIU

Moment special pentru Cristina Neagu, la pauza meciului România - Spania de mâine » Ce premii îi vor fi înmânate

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 martie 2017 19:18

Reprezentanții Federației Române de Handbal și cei ai Comitetului Sportiv și Olimpic Român i-au pregătit Cristinei Neagu un moment special la pauza meciului amical dintre România și Spania de mâine, care se va disputa în Sala Dinamo. 

Aceasta va fi recompensată de Federație cu titlul de cea mai bună jucătoare din România în 2016, în timp ce COSR îi va înmâna un trofeu pentru promovarea sportului românesc pe plan mondial.

"Preşedintele COSR, Mihai Covaliu, a ţinut să marcheze acest moment istoric. Distincţia obţinută de Cristina Neagu reprezintă o confirmare a valorii şcolii handbalului românesc.

Este un premiu extrem de important pentru că se vorbeşte de România la superlativ pe plan mondial şi e normal să fim mândri cu toţii", a spus Alexandru Dedu, președintele FRH, conform TV Dolce Sport.

Cristina Neagu a intat în istoria handbalului feminin, fiind singura jucătoare desemnată de trei ori cea mai bună jucăotoare a lumii (2016, 2015, 2010)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează