SPORTURI  »  HANDBAL  »  CHAMPIONS LEAGUE

FOTO Nici de această dată! HCM Baia Mare stă la mîna rezultatelor pentru a se califica în grupele principale din Champions League! Româncele au pierdut iar cu Metz, 23-24

Foto: Raed Krishan +5   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 21 noiembrie 2014 20:47

HCM Baia Mare avea nevoie de un egal pentru a fi sigură de calificarea în grupele principale din Champions League.
Campioana României, HCM Baia Mare, a cîştigat meciul de săptămîna trecută, la Lublin, în Polonia, înregistrînd a doua victorie în grupă, 28-22.

Echipa lui Costică Buceschi nu a mai putut repeta performanţa şi azi, în meciul cu franţuzoaicele de la Metz. Băimărencele au condus la pauză, scor 12-10, însă a doua repriză a fost foarte slabă pentru românce, fiind pierdută cu 11-14. Scorul final a fost 23-24 în favoarea lui Metz, care este sigură de calificare.

Metz s-a impus şi în primul meci, din Franţa, administrînd cea mai severă înfrîngere a HCM-ului în acest an din Champions League, scor 34-24.

HCM depinde acum de meciul de mîine dintre Larvik şi Lublin. Pentru ca româncele să meargă mai departe trebuie ca Larvik să se impună, lucru care ar fi absolut normal. Norvegiencele au 5 victorii în primele 5 meciuri din grupă.

Clasament:
1. Larvik 10p - 5 jocuri
2. Metz 5p - 6 jocuri
3. HCM Baia Mare - 4p - 6 jocuri
4. Lublin - 3p - 5 jocuri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Noiembrie 2014, 23:54
Postat de 1745flo pe 21 Noiembrie 2014, 22:54

iar asteptam pomana altora?

atat ne-a mai ramas, le-a fost greu mai marilor zilei sa sponsorizeze cum necum un club de handbal feminin, cel mai de temut club sportiv din Romania postdecembrista, adica echipa de handbal Oltchim Ramnicu Valcea. in alte tari, statul chiar se implica serios cand vine vorba de unele simboluri sportive nationale. prin diverse facilitati si chiar ajutoare directe, germania a devenit o forta mondiala in multe sporturi, spania, franta sau italia, la fel.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Noiembrie 2014, 23:51

greu. din ce in ce mai greu... unde esti tu, Oltchimule ?

turcescu
turcescu  •  22 Noiembrie 2014, 05:34
Postat de alb_rosu_in_vn pe 22 Noiembrie 2014, 01:18

Handbalistele de la Metz au fost mai puternice (fizic, in primul rand), iar noi am ratat vreo 10-12 situatii de singur cu portarul. Portaritele noastre n-au aparat nimic si cred ca pe ansamblu victoria oaspetelor este meritata, fara suparare. Nu e o tragedie, dar si daca ne calificam in faza urmatoare n-avem nici o sansa, pentru ca pornim cu 0 puncte. Daca bateam azi, plecam cu 4 puncte, dar nici asa nu era cine stie ce, pentru ca Gyor si Larvik plecau cu 8. Jucam si noi ca sa ne mai aflam in treaba. Noul sistem mi se pare o prostie, ii avantajeaza decisiv tot pe cei puternici si nu se da nici o sansa echipelor din al doilea pluton, cum e Baia Mare.

NU E ADEVARAT!!! NORMAL CA DE DEZAVANTEAJA ACUM CAND AI PIERDUT 4 MECIURI. ALTFEL BATEAI UN VIBORG SLAB SI JUCAI PENTRU LOC DE FINAL 4.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează