SPORTURI  »  HANDBAL  »  PRELIMINARII CE 2020

Nicola Karabatic nu vine la Cluj pentru duelul România - Franța, din preliminariile CE 2020

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 19 octombrie 2018 19:24

România va întâlni campioana lumii, Franța, duminică viitoare, la Cluj-Napoca, în preliminariile CE de handbal masculin din 2020.

"Cocoșii" vin în România fără cel mai important jucător al lor, interul stânga Nikola Karabatic. Vedeta de 34 de ani a suferit ieri o intervenție chirurgicală la piciorul stâng.

"Totul a decurs, aparent, bine. Mulţumesc întregii echipe medicale. Sunt trist că voi fi departe de teren şi de colegi pentru o perioadă, dar fericit că am găsit o soluţie la durerea mea", a scris Nikola pe contul său de twitter.

Ce e mai rău pentru Franța, Karabatic va rata și Campionatul Mondial de anul viitor, din ianuarie. "durerea a devenit atât de puternică, încât nu puteam să mai joc. Primele probleme au apărut în decembrie 2016", a explicat handbalistul.

În locul său, selecționerul Didier Dinart l-a convocat pe Mathieu Grebille.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
maxp
maxp  •  20 Octombrie 2018, 22:15

Concluzia: PSG castiga in sfarsit Liga Campionilor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează