SPORTURI  »  HANDBAL  »  SCANDAL

Nikola Karabatici a fost arestat în scandalul blaturilor de la Montpellier!

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 septembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 30 septembrie 2012 20:23

Nikola Karabatici şi fratele său Luka, plus încă doi handbalişti de la Montpellier, Honrubia şi Bojinovic, au fost reţinuţi pentru blaturi la pariuri, informează Digisport

Cei 4 handbalişti au fost reţinuţi de autorităţi imediat după meciul Monpelliwer - PSG (scor 24-38). Postul TV France 3 anunţă că şi prietenele sportivilor au fost luate de poliţie. În total, numărul reţinuţilor în acest caz este de 10!

Justiţia franceză bănuieşte că 10 jucători de la Montpellier au „trântit” un meci în campionatul trecut, cu Cesson-Sevigne, scor 28-31. Opt soţii ale unor jucători de la Montpellier şi alţi membri ai clubului au pariat câte 5 000 de euro la trei case de pariuri din Franţa împotriva echipei proprii, câştigând peste 200 000 de euro.

Dacă acuzaţiile se probează, Montpellier va pierde ultimul titlu naţional, iar Cesson va fi retrogradată.


Citeşte şi :Montpellier este implicată într-un scandal uriaş » Karabatic bănuit că ar fi trîntit un meci!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
bridgefa
bridgefa  •  30 Septembrie 2012, 23:03

pai la noi numai cind a fost scandalul Dumitru Dragomir-Gigi Becali , Becali a declarat ca a intervenit la Hrebenciuc ca sa intervina la Adrian Nastase sa schimbe ''scorul'' la Liga sa-l mentina in functie pe Dragomir , ca erau alegeri . Curat trafic de influenta , nu s-a sesizat nimeni de la Procuratura sa ceara inregistrarile telefonice sa vada daca se confirma chestia asta .

zorro2
zorro2  •  30 Septembrie 2012, 21:03

Ati inceput articolele acelea cu Batranu si nu mai stiu cine, cu tot felul de blaturi s.a.m.d. Care a fost rezultatul? Niciunul. Deci, inseamna ca ati actionat la comanda. Cineva v-a platit pentru a difuza acea informatie si pentru a speria pe cineva. Doar atat, de vreme ce nu am avut nicio arestare sau acele fapte au fost prescrise (ceea ce ar insemna ca voi daca ati stiut de asemenea meciuri trucate, ati tacut din gura pana cand ati putut difuza stirea fara a face rau nimanui). Ca ziar sunteti NULI. Ca ziaristi sunteti NULI. Ca lautari pot sa va felicit, aveti un repertoriu foarte bogat, puteti canta pentru oricine ... :))))))))

zorro2
zorro2  •  30 Septembrie 2012, 21:00

Dar la noi cand se muta cu arestarile astea? M-am saturat sa platesc abonamentul la cablu si sa n-am la ce sa ma uit. Aia la politica mint de rup, la muzica dau numai de Moga si ai lui, la stiri vad numai mortaciuni si la fotbal ma uit cum Vaslui ia bataie de la FC Botosani. Va multumim draga mass-media. Datorita voua (in special GSP care are si pagina zilnica destinata pariurilor ?!?!?!?!?!?!?!) mass-media suntem ROMANIA. Chiar nu vreti sa va cizelati si voi putin?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează