SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - METZ 34-21

O campioană olimpică e impresionată de fanii CSM-ului: "Nu am jucat niciodată într-o asemenea atmosferă" » Explică victoria uriașă cu Metz

Articol de - Publicat sambata, 07 aprilie 2018 15:26

CSM București a învins-o categoric pe Metz, 34-21, în turul sferturilor Ligii Campionilor și este la un pas de calificarea în Final Four.

Amanda Kurtovic, campioană mondială, europeană și olimpică, spune că meciuri cu o atmosferă ca la București nu a mai trăit niciodată în carieră

Amanda Kurtovic, norvegianca venită la începutul sezonului la CSM, începe să devină una dintre jucătoarele cheie ale campioanei României. Folosită atât inter dreapta, dar și extremă dreapta, nordica a dat satisfacție în disputa cu Metz, 34-21, și a marcat de 5 ori. La final, stoarsă de energie, după un meci în care a alergat foarte mult, Amanda a vorbit de atmosfera fabuloasă trăită în Sala Polivalentă.

"A fost incredibil. Am făcut ceea ce ni s-a spus înainte de meci, am respectat tactica despre care am vorbit la antrenament. Îmi place foarte mult să joc la această echipă", sunt primele cuvinte ale norvegiencei.

"Cred că este prima oară când am jucat cu o asemenea energie pozitivă, ne-am ajutat una pe cealaltă, când una a greșit în apărare, cealaltă a venit imediat să o ajute! A fost prima dată când am simțit această stare în acest sezon!", adaugă Amanda.

Are cuvinte de laudă și la adresa antrenorului, dar înainte de toate, fetele au fost actorii principali. "Per a venit la echipă cu atitudine, cu dorință, dar cred că treaba am făcut-o noi, fetele, chiar am arătat ca o echipă și ne-am comportat ca atare".

Nu se consideră încă în Final Four, e profesionistă și va putea vorbi de calificare doar după meciul retur. Apoi, toată atenția se îndreaptă spre public, spre atmosferă: "E fantastic să joc aici, la București! Îmi place să joc aici pentru că nu am jucat niciodată într-o asemenea atmosferă. În Norvegia oamenii nu știu să facă așa ceva. E ceva greu de descris în cuvinte", a încheiat Amanda Kurtovic.

Citește și: Cum a schimbat Per Johansson fața CSM-ului » Oana Manea face dezvăluiri din vestiar: "A venit direct cu planuri pregătite"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
1504004369616500
Florea Virgil  •  09 Aprilie 2018, 16:14

E adevărat că norvegienii nu știu așa ceva. Ei se pricep, precum scandinavii, să fure copiii este- europenilor. Iar treaba cu banii dați pe jucătoare se duc pe prostii. Cine azi se mai gândește că sumele astea pot ajunge în infrastructură? Naivii. Bine măcar e faptul că se plătesc oameni să facă peformanță în numele sportulu idin România.

knuty
knuty  •  08 Aprilie 2018, 11:36

Ar trebui sa fie impresonata de faptul ca are un salariu la care un medic sau profesor nici nu viseaza din bani publici!!!!Bucurestiul nu are aeroport corerspunzator,orasul arata jalnic,peste tot miroase a pisat si *** de caine,de spitale si scoli nu vai vorbim...da isi permita sa platesca niste semianalfabete care arunca cu mingea!!!!!O rusine!La un cutremur jumatate din oras dispare.Cica nust fonduri pentru consolidarea cladirilor

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

777810469027112
Hanea Mircea  •  07 Aprilie 2018, 16:40

In afara de vuvuzele si CSM-CSM nimic de semnalat vis-a-vis de atmosfera! Ce-ar putea oare spune Amanda despre ceea ce se intampla la Sibiu la meciurile de baschet ale echipei CSU?!? Este nedreapta ignorarea, atat de catre siturile importante de sport cat si a televiziunilor a ceea ce se intampla in ( si si dupa ) meciurile echipei sibiene: a devenit un adevarat fenomen!!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează