SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - VARDAR SKOPJE

O fostă handbalistă știe cum CSM București poate merge în finală: "Dacă reușesc asta, se califică"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 mai 2017 17:59

Narcisa Lecușanu (40 de ani), una dintre cele mai talentate jucătoare pe care le-a avut România în ultimii 15 ani, a prefațat partida pe care CSM București o va disputa împotriva lui Vardar Skopje, în Final Four-ul Ligii Campionilor. 

"Văd un CSM București mult mai motivat și sunt sigură că vor putea să obțină victoria, e o echipă mult mai echilibrată și mai legată. 

Vardar a fost prezentă mereu în Final Four, dar niciodată n-a atins finala. Poate fi un blocaj psihic sau există și varianta să nu se poată ridica la nivelul unei astfel de finale. 

CSM București e mult mai motivată și unită. Cu o apărare legată, CSM se poate califica în finală", a declarat Narcisa Lecușanu, la TV Dolce Sport.  

Fosta handbalistă a vorbit și despre primul meci din Final Four, în care Gyor s-a impus în fața lui Buducnost, echipa Cristinei Neagu, scor 26-20. 

"Gyor a avut o apărare foarte bună și agresivă, iar acest lucru s-a văzut pe tabela de marcaj. Din păcate pentru Cristina Neagu, Buducnost nu a reușit să joace ceea ce a jucat tot sezonul trecut", a mai spus Lecușanu. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează