SPORTURI  »  HANDBAL  »  CM DE HANDBAL FEMININ

O fostă jucătoare importantă a naționalei dă verdictul: "Asta e situația, suntem dependenți de Cristina Neagu"

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 decembrie 2017 09:51

Cristina Vărzaru (38 de ani), fosta extremă a naționalei de handbal feminin, speră că România va trece de sferturi la Mondialul din Germania și recunoaște că jocul echipei e dependent de evoluția Cristinei Neagu.

"Suntem dependenţi de Neagu. Asta e situaţia. Sunt mai multe jucătoare bune în echipă, dar suntem dependenţi de ea. E bine că avem o astfel de jucătoare. Nici nu putem să le cerem celorlalte jucătoare să crească repede lângă Neagu. Ele au nevoie de timp.

Sigur că sunt foarte multe detalii de joc ce pot funcţiona mult mai bine. Dar echipa asta tânără a arătat mult pragmatism. Ne face să sperăm la mai mult de sferturi. Există soluţii dacă Buceschi şi Geiger îşi vor asuma finalizarea şi jocul colectiv fără Neagu", a declarat Cristina Vărzaru, la TV Digi Sport.

Fără Neagu în teren, menajată de selecționerul Ambros Martin, România a pierdut la nouă goluri cu Franța, scor 17-26, în ultimul meci din Grupa A.

Chiar și așa, "tricolorele" au avansat în optimi, unde vor da luni peste Cehia. Partida se va disputa de la ora 18:30 și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Telekom Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează