SPORTURI  »  HANDBAL  »  ABSENȚĂ

O jucătoare importantă din națională nu va mai juca handbal cel puțin un an

Articol de - Publicat sambata, 30 decembrie 2017 12:17

Gabriella Szucs (33 de ani), componentă de bază a primei reprezentative a României, a anunțat că este însărcinată și că va renunța, cel puțin momentan, la sportul de performanță.

Interul stânga de la Dunărea Brăila i-a anunțat pe oficialii clubului dunărean, iar antrenorul Florin Pera nu s-a mai putut baza pe ea turneul amical disputat la Brăila, pe 28 și 29 decembrie. Gabi a stat pe banca echipei sale, dar a ținut statistica echipei.

Gabi Szucs a debutat în naționala României la Campionatul Mondial din 2015, cucerind atunci și medalia de bronz. A fost apoi în lotul ”tricolor” pentru Jocurile Olimpice din 2016, Euro 2016 și apoi Mondialul din acest an, din Germania.

De altfel, ultimul meci al Gabriellei Szucs pe teren a fost disputa cu Cehia, de la Leipzig, din optimile de finală ale Campionatului Mondial.

Născută la Oradea, Gabi Szucs a crescut la Debrecen, ea evoluând inițial pentru naționala Ungariei, cu care a cucerit bronzul mondial în 2005 și a participat la Jocurile Olimpice de la Bejing.

Din 2015 a ales să joace pentru România, ea evoluând la echipe de club precum Oltchim, HC Zalău, HCM Baia Mare și Dunărea Brăila.

Szucs trăiește o poveste de dragoste cu consilierul parlamentar Ciprian Bucur. Cei doi au petrecut Crăciunul împreună la Debrecen, Gabi prezentându-și iubitul părinților săi și dându-le marea veste că în curând vor deveni bunici.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
sakamoto
sakamoto  •  30 Decembrie 2017, 16:17

Multa sanatate Gabi Szucs! Esti cea mai frumoasa!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează