SPORTURI  »  HANDBAL  »  JOCURILE OLIMPICE

Oana Manea și Cristina Neagu vorbesc despre marele cîștig de după venirea lui Ryde

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 decembrie 2015 17:16

Tomas Ryde a reușit să aducă naționalei de handbal feminin a României mentalitatea de învingător. 

Cristina Neagu și Oana Manea sînt convinse că această echipă poate emite pretenții la Jocurile Olimpice de la Rio.

"Trebuie să păstrăm această unitate de grup, mentalitatea formată în ultimele meciuri pentru a avea o şansă. Cred cu tărie că această echipă naţională se poate califica la Jocurile Olimpice", spune Cristina Neagu conform Digi.

"Diferenţa e atmosfera pe care o face la echipă între jucătoare, unitatea, modul în care discută. Sînt foarte deschişi şi ţi se oferă posibilitatea să spui tot ce ai pe suflet, ce te deranjează", explică Oana Manea.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mishu_74
mishu_74  •  26 Decembrie 2015, 18:06

Era si timpul sa pensioneze dinozaurii comunisti si sa inteleaga si cei de la federatie ca trebuie schimbata mentalitatea. Vremurile se schimba, nu mai poti ramane ancorat intr-o perioada demult apusa daca vrei sa ai rezultate.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează