SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

OFICIAL Antrenor nou la CSM București: Per Johansson a revenit la echipă! Situație unică în sport

Articol de GSP - Publicat marti, 18 februarie 2020 20:26

După ce i-a prelungit contractul Cristinei Neagu, CSM București a anunțat că Per Johansson a revenit la echipă. 

CSM București a anunțat oficial că antrenorul suedez Per Johansson a semnat un contract valabil până la finalul sezonului. Antrenorul de 50 de ani va face fi secundul lui Adrian Vasile.

„Staff-ul tehnic al echipei feminine de handbal se întărește! Per Johansson a semnat o înțelegere valabilă până la finalul sezonului și va ocupa funcția de antrenor secund! După cele două medalii de bronz din EHF Champions League , cucerite în 2017 și 2018, suedezul face din nou echipă cu Adi Vasile, pentru a ajuta la îndeplinirea obiectivelor din acest an: câștigarea tuturor trofeelor interne și calificarea în Final Four-ul de la Budapesta! Welcome back, Per!” 
comunicat CSM București 

Per Johansson a preluat-o pe CSM București ca antrenor principal prima dată în martie 2017 și le-a mai condus pe bucureștence și-n 2018, alături de Adi Vasile, când a terminat pe locul 3 în Final Four-ul Ligii Campionilor. 

Situație unică

Astfel, Per Johansson și Adrian Vasile vor colabora și la echipa de club. Cei doi lucrează împreună și la naționala Muntenegrului, dar acolo situația este diferită. Per Johansson este antrenorul principal, iar românul este secund! 

În prezent, CSM București este pe locul 2 în Liga Națională, cu 37 de puncte, la egalitate cu SCM Rm. Vâlcea. Echipa finanțată de Primăria București este calificată în grupele principale ale Ligii Campionilor, având șanse să se califice în sferturi. 

Citește și:

Cristina Neagu a semnat! Va juca la CSM București pentru încă doi ani

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
cneius
cneius  •  19 Februarie 2020, 09:25

PENIBIL !

lagardere_72
lagardere_72  •  19 Februarie 2020, 02:29

Ăsta e autosabotaj. Antrenori principal și secund al unei adversare din grupa de calificare la Olimpiadă să îți fie ție la echipă pe aceleași posturi doar inversati

104459837173638
Dinu Stefan  •  19 Februarie 2020, 00:01
Postat de steaua.libera pe 18 Februarie 2020, 23:07

Incredibil cât amatorism la acest club susținut din bani publici

mai lipseste sa il aduca manager general pe nea micia lucescu sau pe tata puiu !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează