SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

OFICIAL » CSM București are un nou antrenor! Cine o va pregăti din vară pe deținătoarea Ligii Campionilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 aprilie 2017 13:48

CSM București a anunțat oficial că s-a despărțit de antrenorul Aurelian Roșca, iar campioana României are un nou antrenor.

Helle Thomsen, antrenoarea Olandei, a fost anunțată ca fiind cea care se va ocupa de CSM București în următorii doi ani, începând cu sezonul viitor. Ea va pregăti cele două formații în paralel.

Thomsen a câștigat medalia de argint la Campionatul European din 2016 cu naționala Olandei și mai are două campionate, o Cupă a Danemarcei și Cupa EHF cu FC Midtjylland, între 2012 și 2016.

"Sunt mândră că unul dintre cele mai bune cluburi din Europa m-a dorit. Sunt nerăbdătoare să fie pe banca lui CSM Bucuresti incepând din sezonul următor și să încep un nou capitol în România, să devin parte a handbalului bucureștean și a celui românesc", a spus
Helle Thomsen, 46 de ani, pentru site-ul echipei CSM București.

Până la vară, pe banca bucureștencelor va sta Per Johansson.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (5)
onduku
onduku  •  01 Aprilie 2017, 17:15

Mare antrenoare!

1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  01 Aprilie 2017, 14:27

Nu poti face o super echipa cu un antrenor de o calitate marginita,provinciala...s-a trezit cine s-a trezit, ca managerul Luca are aceleasi calitati...succes CSM...!

ortega
ortega  •  01 Aprilie 2017, 14:21

Era normal ... Roșca ăsta parcă era Alice in Wonderland ... E antologică faza aia de la un time-out când prăpăditul de Roșca tot dădea din cap că nu , si nu , dar strategia o făcea tot Gullden o făcea ... Un nimeni în drum Roșca ăsta . Fac pariu cu oricine că ajunge la Cisnădie , că aia e valoarea lui reală .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close