SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

OFICIAL CSM București are un nou antrenor » Un dublu câștigător al Ligii Campionilor a fost ales

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2016 12:26

CSM București s-a despărțit la finalul acestui sezon de antrenorul Kim Rasmussen, care va pregăti naționala Ungariei.

Astăzi, clubul bucureștean a anunțat că noul antrenor al echipei va fi un alt danez, Jakob Vestergaard.

Antrenorul Oltchimului în sezonul 2012-2013, când a ajuns până în semifinalele Ligii Campionilor, Vestergaard a fost apoi șeful antrenorilor de la CSM București, dar fără a avea putere de decizie.

A plecat în primăvara lui 2015 și a preluat naționala feminină a Germaniei, dar și-a reziliat contractul acum două luni după ce a ratat calificarea la Jocurile Olimpice.

De-a lungul carierei, danezul de 41 de ani a mai fost antrenor principal la Viborg și Aalborg. Acesta a câștigat de două ori Liga Campionilor, în 2009 și 2010, cu Viborg.


"Este o mare bucurie să anunț că am semnat pe doi ani cu CSM București. Este o provocare mare să fiu antrenorul unei câștigătoare de Liga Campionilor. Sunt sigur că vom face o treabă bună" Jakob Vestergaard

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
magura
magura  •  31 Mai 2016, 08:01
Postat de pekeler pe 30 Mai 2016, 14:42

Alooo ohooooo. ......ieri a fost cea mai disputata finala in handbalul european inter-cluburi. ...finala CL de la Koln. ....macar un cuvant ?! Doamne Dumnezeule,insa am realizat ca faceati probe prin laboratoare si v-a furat timpul. Kielce o invinge pe Veszprem ,dupa ce in minutul 45 scorul era de 28-19 pentru echipa maghiara,scorul fiind 29-29 la finalul celor 60 de minute,cu polonezii egaland in ultimele 3 secunde . La finalul celor doua reprize de prelungiri scorul a fost 35-35,cu maghiarii egaland in ultimele 3 secunde. KIELCE s-a impus dupa loviturile de la 7 metri cu 3-2. Rusine sa va fie.....si ne mai miram de ce handbalul masculin romanesc a ajuns unde a ajuns :pentru ca ne pasa prea mult de sport,poate prea mult!

Aici se vorbeste despre CSM Bucuresti, echipa de handbal feminin!!! Banuiesc ca nu ti-ai dat seama....

mplttev
mplttev  •  30 Mai 2016, 20:46

O mare greșeală. O să vedeți.

catalynn
catalynn  •  30 Mai 2016, 17:06

Teoretic, este un antrenor superior lui Kim, insa in sport nu schimbi echipa câștigătoare :-) Cum insa nu a fost posibil ca Rasmussen sa rămână, cred ca este cea mai buna alegere posibila, considerand ca echipa a fost pusă de picioare de fosta sa asistenta Mette Klit.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează