SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL

Oficialii din handbal au stabilit obiectivul la Mondial: "Vrem să intrăm în proiectul Samurai”

Articol de - Publicat marti, 28 noiembrie 2017 15:33

Alexandru Dedu, președintele Federației Române de Handbal, a declarat marți că naționala feminină nu are un obiectiv clar la Campionatul Mondial din Germania.

"Ne dorim să ajungem între primele 6 echipe ale lumii. Cred că și o clasare între primele 8 ar fi bună", a declarat Dedu. Oficialul FRH țintește ca echipa feminină să prindă "proiectul Samurai", înființat de Comitetul Olimpic și Sportiv Român. Pentru acest lucru România ar trebui să ajungă în "sferturile de finală".

"Le-am vorbit și fetelor de proiectul samurai. Ar fi o gură de oxigen pentru fiecare, trebuie să spunem lucrurilor pe nume, sunt niște bani pe care fetele îi vor putea primi", a încheiat Dedu.

COSR a lansat " Samurai 2020", programul de asistență specială a sportivilor cu potențial de a obține medalii la cea de a 32-a ediții de vară a Jocurilor Olimpice - Tokyo 2020.

AICI puteți citi toate prezentările sportivilor din programul Samurai 2020

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează