SPORTURI  »  HANDBAL  »  FERENCVAROS - CSM BUCUREȘTI 26-27

Oficialii lui Ferencvaros au luat foc » Ungurii îl trag la răspundere pe antrenorul lui CSM București: "Să-și ceară scuze, altfel ne adresăm organelor abilitate"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 aprilie 2017 18:28

Oficialii clubului de handbal Ferencvaros au reacționat printr-un comunicat după ce Per Johansson, antrenorul lui CSM București, a postat pe contul său de Instagram un mesaj cu tente xenofobe, în încercarea de a sancționa felul în care fanii unguri au tratat-o pe Paula Ungureanu la meciul din Liga Campionilor.

"După efectuarea investigației, Ferencvaros respinge acuzațiile antrenorului principal al lui CSM București și, dacă e necesar, chiar suntem gata să ne adresăm instanței.

În urma recomandării consiliului clubului, a fost efectuată o investigație privind incidentul care a avut loc în timpul și la finalul meciului cu CSM București din Liga Campionilor.

Ferencvaros nu lasă interviul insultător al antrenorului advers fără consecințe. Antrenorul Per Johansson de la CSM București a insultat în mod nejustificat mii de susținători ai lui Ferencvaros, atunci când i-a numit pe suporterii maghiari fasciști și naziști. Dacă va fi necesar, clubul nostru e pregătit să ia măsuri legale și să atragă atenția Federației Europene de Handbal asupra comportamentului antrenorului suedez.

(...) Ferencvaros face dese campanii împotriva rasismului, din acest motiv noi vrem ca antrenorul Johansson să-și ceară scuze public tuturor fanilor pe care i-a insultat, în caz contrar vom lua legătura cu Federația Internațională și cu organele competente", se arată în comunicatul clubului maghiar.

"Potrivit rapoartelor, în a doua jumătate a meciului un spectator a aruncat un pahar din plastic, cu bere, pe terenul de joc. Forțele de ordine l-au evacuat imediat pe respectivul spectator din arenă, iar acesta și-a exprimat regretul față de acțiunea sa"
Comunicatul maghiarilor

Citește și: Scandal URIAȘ pe net, între unguri și antrenorul lui CSM: "Paula a primit în cap un litru de urină, monezi şi brichete! Naziștii au făcut-o animal, ţigancă şi orfană!"

Scene incredibile la meciul din Ungaria al fetelor de la CSM București: Paula Ungureanu, atacată și scuipată!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  27 Aprilie 2017, 10:16

Daca zicea un roman ,pana acum era un caz diplomatic ,dar asa va adresati forurilor maghiare din Romania ,in frunte cu Popa Tokes,poate va raspunde Ghita Funar ,ca Vadim a murit ,dar am mai ramas noi ,n-aveti grija

ray51
ray51  •  27 Aprilie 2017, 10:04

GSP-ule mai multa probitate profesionala. De ce ati blurat-o pe Paula Ungureanu? In loc de *** a se citi Paulei Ungureanu si-a cerut scuze? Ce limbaj vulgar am folosit?

1738987013025736
Aurel Habalau  •  27 Aprilie 2017, 10:00

Asa sint de nevinovati maghiari si saracul COSMA a patito asa ca .......

Vezi toate comentariile (26)
Comentează