SPORTURI  »  HANDBAL  »  OŢELUL - DEBRECEN 29-24

Oţelul Galaţi s-a calificat în "sferturile" Cupei Cupelor

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 februarie 2009 00:00

Meciul de la Galaţi a început cu un moment de reculgere în memoria lui Marian Cozma.

Oţelul a pornit cu gînduri mari în partida de acasă contra unguroaicelor de la Debrecen. Fetele Gabrielei Artene au jucat bine, şi-au creat faze şi s-au apărat foarte bine.

Astăzi gălăţencele s-au calificat în sferturile Cupei Cupelor după ce au învins echipa maghiară cu scorul de 29-24. 

Oţelul Galaţi a pierdut în prima manşă a optimilor de finală în faţa formaţiei DVSC Debrecen, scor 34-29.

Jucătoarele celor două echipe au purtat doliu în semn de respect pentru Cozma. Gălăţencele au dedicat victoria lui Marian Cozma.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
 •  15 Februarie 2009, 00:19

CE NAIVA POTI FI RENATA DRAGA...cum poti sa spui ca marian va ajutat de acolo de sus.. de unde si pana unde mai exista viata de apoi?mai citeste si tu o carte si nu te arunca cu declaratii sau daca tu chiar crezi in minciuna impusa cu forta de biserica marian chiar crezi ca a uitat de prietenii lui de la steaua si si-a adus aminte numai de voi si de brasov ? cmon sa fim alaturi de familia lui

 •  14 Februarie 2009, 23:45

Felicitari handbalistilor romani, s-au descurcat bine pana acum in aceasta faza a cupelor europene. Avem deja 2 echipe calificate la fete, Resita e ca si calificata, iar Oltchim sper sa-si revina in LC. Mult succes mai departe!

 •  14 Februarie 2009, 18:09

FELICITARI PTR CALIFICARE FETELOR DE LA OTELUL.CINE MAI CREDEA CA DUPA PRIMA MANSA SE POATE INTOARCE REZULTATUL.ELE AU REUSIT PENTRU CA AU CREZUT,CHIAR DACA NU AU UNDE SA JOACE(O SALA PENTRU O ECHIPA EUROPEANA).TREBUIE SA INVETE SI FOTBALISTII DIN MENTALITATEA ALTOR SPORTIVI.HAI OTELUL!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează
Close