SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - MINAUR BAIA MARE 24-26

FOTO Ta(i)tai titlu! Minaur a cîştigat aseară la Bucureşti şi e aproape să readucă titlul la Baia Mare după 16 ani

Articol de - Publicat vineri, 22 mai 2015 20:29

Ungurul Tatai a făcut minuni între buturile maramureşenilor, care s-au impus în fața lui CSM București, 26-24.

Învinşi la fete, maramureşenii şi-au luat revanşa aseară la masculin, în cuplajul de la Sala Polivalentă. Minaur a cîştigat la Bucureşti, 26-24, şi a făcut un pas imens spre al treilea titlu din istorie, mai ales că va juca următoarele două partide în Sala "Lascăr Pană".

Echipa danezului Lars Walter a început excelent, a condus cu 9-2 şi 13-7, dar băimărenii s-au relaxat parcă prea devreme. A fost 15-12, totuşi, la pauză pentru oaspeţi.

Ceea ce s-a întîmplat însă în partea a doua e de domeniul incredibilului. Minaur n-a marcat vreme de 10 minute, iar CSM a trecut în avantaj: 17-15. Mai mult, bucureştenii au pus trei goluri diferenţă pe tabelă, 19-16. Au condus pînă cu 10 minute înainte de final, 22-20.

Atunci s-au trezit jucătorii cu experienţă ai băimărenilor, handbaliştii care au adunat meciuri multe în Liga Campionilor la echipele pe la care au trecut. Ungurul Tatai a închis poarta, Nikola Eklemovici a fost cu adevărat mintea limpede, Malmagro a marcat gol după gol. S-a ajuns la 22-23 şi apoi la 24-26, spre bucuria celor 300 de suporteri care şi-au însoţit favoriţii.

Tigrii nu renunţă însă. "Mai avem o şansă, mergem la Baia Mare să cîştigăm ambele partide", a declarat antrenorul Bozo Rudici. Meciurile 2 ;i 3 se dispută, tot în cuplaj, pe 26 şi 28 mai.

CSM Bucureşti 24

Marjanac 6, Negru 5, Constantinescu 5, Milosevici 4, Rotaru 2, Novanc 1, Simovici 1. Antrenor: Bozo Rudici

Minaur Baia Mare 26

Sadoveac 8, Malmagro 5, Pribanici 4, Eklemovici 3, Fotache 2, Bera 2, Stegavik 1, Sabou 1. Antrenor: Lars Walter

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dynamic
dynamic  •  23 Mai 2015, 17:24

Este inadmisibil ce s-a intamplat la meciurile minaurului de anul acesta, care a fost in mod evident ajutata de arbitri atat in cupa cat si in campionat. Este rusinos sa avem o astfel de echipa campioana.

ravenpaladin
ravenpaladin  •  23 Mai 2015, 08:13

Normal,cand te "imping " arbitrii de la spate,este mai usor.Au fost ajutati si in campionat ,in semifinale,acum si in finala.Arbitrii au luat multe decizii numai pro "minaur".SA LE FIE RUSINE SI LOR SI "federatiei de handbal".

Vezi toate comentariile (2)
Comentează