SPORTURI  »  HANDBAL  »  TRAGERE LA SORȚI

Patru jucătoare ale participantelor din Final 4 vor fi prezente la tragerea la sorți de mâine! Pe cine vrei să întâlnească CSM București?

Articol de GSP - Publicat luni, 17 aprilie 2017 16:55

CSM București, Gyor ETO, Vardar Skopje și Buducnost Podgorica s-au calificat în turneul FInal 4 al Ligii Campionilor de handbal feminin. Sunt aceleași echipe precum în anul precedent.

La tragerea la sorți care are loc mâine, de la ora 14:00 va participa câte o jucătoare de la fiecare echipă. Acestea vor fi puse să scoată din urne echipele.

Line Jorgensen de la CSM, Tamara Mavsar (Vardar), Katarina Bulatovici (Buducnost) și Anita Görbicz (Gyor) sunt jucătoarele care au fost desemnate pentru a efectua această tragere la sorți.

Turneul Final 4 se va disputa pe 6-7 la Budapesta. CSM s-a calificat după o dublă victorie cu Ferencvaros.

Pe cine vrei să întâlnească CSM București în Final 4?

Gyor ETO
Vardar Skopje
Buducnost Podgorica

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
ceaiuri
ceaiuri  •  18 Aprilie 2017, 08:39

cred ca o sa fie buduc...cu vardar am jucat...iar sa eliminam 2echipe maghiare..e prea de tot(gyor pare mai slaba fata de anul trecut)nu jucam inca la cap maxima..dar suedezul mai are timp sa puna echipa la punct..cred ca vom prinde iarasi finala

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  17 Aprilie 2017, 19:14
Postat de Silviu Ionescu pe 17 Aprilie 2017, 18:15

asta gandesc si eu, o finala cu buducnost dupa un meci cu vardar.. desi acum ar trebui contestat dreptul budapestei la final 4 dupa mizeria de la returul ferencvaros-csm

"***" de la Gyor sunt mai civilizati decat cei din Budapesta. Anul trecut n-a fost nici o problema.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  17 Aprilie 2017, 19:14

Pe Vardar, ca anul trecut, nu? :-)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close