SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM BAIA MARE

Paula Ungureanu rămîne la Baia Mare » Portarul ”naţionalei” îşi va prelungi contractul

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 februarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 14 februarie 2014 00:02

Paula Ungureanu, portarul "naţionalei" României, s-a înţeles cu conducerea clubului băimărean şi-şi va prelungi cu încă două sezoane contractul cu gruparea maramureşeană, care expiră la 30 iunie 2014.

"Prioritatea noastră era să o convingem pe Paula să rămînă la Baia Mare, să consolidăm echipa cu jucătoare din România. Avem acordul ei şi clubul a negociat deja noul contract", a declarat primarul Cătălin Cherecheş, principalul susţinător al echipei.

Cu liderul din România a semnat şi brazilianca Barbara Arenhardt, jucătoarea de 27 de ani care a cîştigat titlul mondial cu echipa sud-americană anul trecut.

În aceste condiţii, Baia Mare va renunţa, probabil, la Mihaela Smedescu, iar Claudia Cetăţeanu urmează să îşi încheie cariera la finalul actualului sezon.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
lexxus57
lexxus57  •  14 Februarie 2014, 11:08

Faptul ca Paula va prelungi, se stie.Credeam ca veniti cu ceva exclusivitate.Se pare ca nu sunteti in stare.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează