SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM BAIA MARE

Paula Ungureanu şi Valentina Elisei Ardean rămîn la Baia Mare

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 mai 2015 00:00

Vicecampioana HCM Baia Mare a anunţat ieri prelungirea contractelor pentru două dintre jucătoarele de bază ale formaţiei.

E vorba de portarul Paula Ungureanu (35 de ani), care va mai rămîne pentru încă doi ani la Baia Mare, şi de căpitanul Valentina Elisei Ardean (33 de ani), care a semnat o nouă înţelegere, pe trei ani.

"Încă o dată am ales cu sufletul. E greu să te desparţi de cineva de care te-ai ataşat atît de mult, e greu să te desparţi de atmosfera de aici, de publicul băimărean. Am încredere în viitor", a declarat Paula Ungureanu.

Conducerea echipei maramureşene a anunţat că se va despărţi de toate jucătoarele străine, urmînd să le păstreze doar pe olandeza Abbingh şi pe macedoneanca Gjorgjevska.

Vor pleca, în schimb, Do Nascimento, Arenhhardt, Davîdenko, Makeeva, Lobach, Herrem şi Szucs.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează