SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - METZ, VINERI, 20:30, DIGI, TELEKOM, GSP.RO

Per Johannson, circumspect înainte de CSM București - Metz: "Nu pot face minuni într-o săptămână"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 aprilie 2018 21:40

Per Johansson, antrenorul celor de la CSM București, e circumspect înaintea partidei din sferturile Ligii Campionilor cu Metz.

  • CSM București și Metz se joacă vineri, 6 aprilie, ora 20:30, în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și liveSCORE pe GSP.ro. 

"Sunt în aceeaşi situaţie ca anul trecut. Am venit foarte târziu, am avut puţin timp la dispoziţie pentru pregătire. Acum am avut două meciuri în Cupă şi asta a fost bine pentru mine şi pentru fete. Nu îmi griji pentru faptul că am avut puţin timp la dispoziţie, pentru că mă descurc bine în astfel de situaţii, dar nu pot face minuni într-o săptămână.

Fetele au multă experienţă. Au demonstrat că diferenţa între un meci acasă şi unul în deplasare nu mai e atât de mare. Voi face totul pentru ca fetele să fie pregătite", a declarat Per Johansson.

Citește și: Încep emoțiile! Specialistul GSP în handbal face prezentarea lui Metz, adversara lui CSM de mâine: 21 de titluri, prima echipă în fustițe și 6 campioane mondiale

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  06 Aprilie 2018, 11:52

@ludasmatyi...daca ai acorda aceeași atentie handbalului românesc ca și celui maghiar ai fi obiectiv, dar până atunci nu vorbi

ludasmatyi
ludasmatyi  •  06 Aprilie 2018, 09:06

Fara scuze,daca ati acceptat oferta.Se pare ca este un antrenor,care in lipsa de echipa accepta orice oferta in orice situatie.Nu cunosc nici un antrenor de elita,care accepta oferte pentru cateva meciuri dupa care este data afara.(vezi situatia din anul trecut,,,se pare ca si in acest an va avea aceiasi soarta ) .Daca vina Ambros Martin,el va pleca din nou, indiferent de rezultate.Daca nu ai orgoliu profesional,daca nu esti valoros,daca nu esti pretentios meriti soarta pe care accepti pe negandite !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close