SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - VARDAR SKOPJE 33-38

Per Johansson, antrenorul lui CSM: "Nu am mai văzut asemenea greșeli! Nu concepem să plecăm fără medalie!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 mai 2017 20:23

Per Johansson, antrenorul lui CSM București, a comentat înfrângerea drastică a lui CSM București în fața lui Vardar Skopje, scor 33-38, într-un meci contând pentru Final Four-ul Ligii Campionilor. 

"Am avut un început extrem de slab, cu erori pe care nu le văzusem până acum. Nu am fost agresive și am făcut erori tehnice care ne-au costat. Vardar nu ne-a surprins cu nimic, dar a făcut un meci excelent. Îmi pare rău că am făcut o partidă atât de slabă. 

Nu am jucat cu intensitatea cu care voiam să jucăm. Am început foarte slab și a fost greu să revenim. Am încercat să schimb jucătoarele, sistemul, dar a fost foarte greu să mai revenim.

Vrem să luăm bronzul, nu concepem să mergem acasă fără medalie. Sper că și fetele vor acest lucru, eu îmi doresc acest lucru", a explicat Per la microfonul TV Dolce Sport. 

  • CSM București, campioana en-titre a Europei, a fost învinsă categoric de Vardar Skopje, 33-38, în cel de-al doilea meci din Final Four-ul Ligii Campionilor;
  • Vardar Skopje joacă prima finală de Ligă, după 3 semifinale pierdute în 2014, 2015, 2016;
  • Finala mică, împotriva lui Buducnost, va avea loc mâine, de la 16:15, în direct pe TV Digi Sport și TV Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

 CSM București a fost învinsă clar de Vardar Skopje, scor 33-38 (AICI ai DETALII despre partidă)

"Au fost ceva probleme cu jucătoarele în această dimineață, dar când a început meciul, jucătoarele nu mai aveau probleme"   Per Johansson

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  07 Mai 2017, 09:58
Postat de maryan72 pe 07 Mai 2017, 00:26

prietene rosca a fost cel dinainte nu buceschi(asta e la braila antrenor si a fost secund la nationala pana a venit ambros)

Rosca era de o suta de pri mai "ieftin" si mai eficient decit acest aberant Per Jo. care habar nu are ce insemna sa [regatesti o echipa feminina ("echipata cu pampersi" inainte de meciul cu Vardar!) sa se bata cu marile forte ale handbalului din Ungaria si Macedonia. Cit despre aberanta fraza "Nu concep sa nu cistig o medalie la acest Final Four", arata ca Per Jo nu realizeaza ce a insemnat aceasta demolare a CSM in semifinala. Noroc ca sunt numai patru echpe in competitie ca altfel ar fi ajuns, undeva, pe locul "lanternei rosii"!

1618597915124142
Alexandru Chis  •  07 Mai 2017, 09:51

"Du-te Per Jo, du-te! Lasa-ne in nenorocirea noastra si refugoaza-te in tundra nordica pentru ca n-ai habar ce insemna sa prepari un meci precum cel din "Final Four 2017"! Cand echipa ta pe teren cu pampersi in loc de tetra si uita ca totusi o echipa are nevoie si de "ceva" in aparare, rezultatul este... -10! Cum iti explici, Per Jo., inceputul de meci? Nu aveai cartoanase verzi ca sa ceri time-out? Ai astepta pina la 7-1 pentru ca echipa ta sa continue degringolada? Care au fost "marile tactici secrete" implementate la CSM? Cea mai neinspirata aegere de antrenor din istoria handbalului! Cum sa dai echipa pe mina unuia care nu a mai antrenat nciodata o nationala feminina? Cine l-a adus la conducerea CSM? Adus pe un sac de bai, Per Jo, a fost dezamagirea in persoana. Auzi tu, "Nu concep sa nu plec fara o medalie de la acest final four"! Oare acest Per Jo nu a inteles ca muzica nu cinta pentru locurile 3 si 4? Rusinos!

tihi
tihi  •  07 Mai 2017, 09:19

De ce medalie vorbeste Johannson?? Sa uite la participantele in ultimii trei ani...in afara de CSM,toate trei echipe au fost prezente in finala,accedand in Final Four nu cu noroc de pe locul patru,ci de pe primele locuri,avnd rezultate pozitive pe tot parcursul competitiei. Győr este departe cea mai buna echipa din Eruropa,si nu intamplator,caci a castigat de doua ori finala si odata a fost pe locul doi,si performanta se repeta si in acest an!! Vardar si Buducnost la fel au avut o prezenta liniara in Champions League,si nu una sinusoidala ca CSM !. Deci asteptarile noastre au fost prea mari in raport de realizarile si nivelul nostru tactico-tehnic si fizic !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează