Articol de GSP - Publicat marti, 10 februarie 2009 00:00

Conducerea clubului maghiar Pick Szeged a luat hotărîrea de a spriji marea rivală din campionat pentru duelul cu Ademar Leon din Liga Campionilor.

Lipsită de aportul a 3 jucători extrem de importanţi după incidentele de sîmbătă seară, Veszprem va fi beneficia de ajutorul clubului de la care ar fi fost îndreptăţită să se aştepte cel mai puţin. Oficialii lui Pick Szeged s-au oferit să lase mai mulţi jucători la Veszprem pentru confruntarea de duminică, actele urmînd a fi parafate în următoarele zile.

În altă ordine de idei, după ceremonia care are loc la această oră la Veszprem, memoria lui Marian Cozma va putea fi omagiată şi de locuitorii şi jucătorii din Szeged în jurul orei 15:00.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”