SPORTURI  »  HANDBAL  »  RUSIA - PORTUGALIA 32-25

Portugalia a făcut Rusia, campioana olimpică, să tremure înainte de confruntarea cu România!

Articol de - Publicat vineri, 29 septembrie 2017 10:37

Iulia Managarova, fosta extremă dreapta de la Oltchim, a lăsat Ucraina și a debutat în naționala Rusiei.

Portugalia, adversara de duminică a României, în grupa a 4-a de calificare la Euro 2018, a făcut un meci excelent la debut, conducând 40 de minute, la Moscova!

Rusia, "zbornaia" lui Evgheni Trefilov, s-a chinuit din greu cu o echipă lusitană extrem de arțăgoasă, care s-a bătut pentru orice balon. A câștigat la final clar, 32-25, dar pentru românce nu se anunță deloc un meci ușor la Luso.

Interii Correia Tavares și Monica Soares, fiecare cu câte 5 goluri, au fost principalele marcatoare ale Portugaliei, dar omul meciului a fost desemnată Mariana Lopes Ferreira, care a marcat de 4 ori.

Rusia a făcut câteva" înregimentări noi pentru această campanie. Ucraineanca Iulia Managarova, care a jucat ani buni și la Oltchim, a lăsat reprezentativa țării sale pentru campioana olimpică. Managarova a debutat în tricoul Rusiei, marcând de 4 ori în primul său meci. O altă "noutate" este revenirea Annei Kocetova, puternicul inter care a devenit de curând mamă. Kocetova a fost, de altfel, și principala marcatoare contra Portugaliei, cu 6 goluri. MVP-ul jocului cu lusitanele fost însă centrul de la Rostov Don, Ekaterina Ilina.

Rusia va juca în etapa a doua în Austria, învinsă clar în primul joc de România, la Rm. Vâlcea, 25-36. Austria-Rusia e sâmbătă, la Viena, de la ora 19:00, în timp ce Portugalia-România se joacă duminică, de la ora 17:00, în direct la TVR2. 

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează