SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Prezentare de gală pentru echipele CSM București » Barcelona și Rostov vin în Capitală!

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat luni, 31 iulie 2017 19:08

CSM București își va prezenta pe 17 august echipele de handbal ale clubului în compania unor adversari de top: FC Barcelona (băieți) și Rostov Don (fete).

Clubul patronat de Primăria Capitalei a anunțat că pe 17 august, în cadrul " Handbal Fest", vor fi prezentate în Sala Polivalentă din Capitală echipele de handbal ale CSM București.

De la ora 18:00, Cristina Neagu, Amanda Kurtovici, Marit Malm Frafjord, Nathalie Hagman, Aneta Udriștoiu, noile venite în tabăra "tigroaicelor", vor putea fi văzute prima dată la lucru. CSM București își va prezenta lotul într-un amical contra campioanei Rusiei, Rostov Don, o echipă care se anunță și ea pretendentă la Final Four în acest sezon al Ligii Campionilor!

Băieții vor avea o companie și mai selectă. De la ora 20:30, vicecampioana României va întâlni multipla câștigătoare a Ligii Campionilor, FC Barcelona.

CSM a făcut multe schimbări și în cadrul echipei masculine, pe lângă noul antrenor, ibericul Pablo Campos Suñen, fiind aduși multe nume noi: croatul Mate Sunjici, Antonio Garcia Robledo, campion mondial cu Spania, Alexander Tioumentsev Barabash (Spania), slovenul Gasper Hrastnik, dar și românii Chike Onyejekwe, Ionuţ Ramba și Andras Szasz.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
flavius1202
flavius1202  •  01 August 2017, 03:12
Postat de digei pe 31 Iulie 2017, 20:56

Pe banii prostilor muritori de foame care-si platesc taxele si impozitele sa aiba primarita bani sa dea cu azvarlita acolo unde are interese....

Tu saracesti de la 1 euro sau 2 pe an pe care sa zicem ca tu i-ai da?! Pentru ca atat ar veni, daca nu stiai...

magura
magura  •  01 August 2017, 00:22

Romanii nu sunt prosti si nici muritori de foame!!!

digei
digei  •  31 Iulie 2017, 20:56

Pe banii prostilor muritori de foame care-si platesc taxele si impozitele sa aiba primarita bani sa dea cu azvarlita acolo unde are interese....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează