SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Primăria mai tare ca Steaua » Cristina Neagu va primi un salariu uriaș la CSM București, peste Alibec, cel mai bine plătit fotbalist din Liga 1

Articol de GSP - Publicat luni, 20 februarie 2017 19:22

Cristina Neagu revine în România la aproape patru ani de la despărțirea de Oltchim Rm. Vâlcea. Interul stânga va încasa un salariu uriaș la CSM București, peste cele pe care le primesc vedetele Stelei din Liga 1!

Cea mai bună jucătoare a lumii în ultimii doi ani se întoarce în România, după o aventură la Buducnost. Alături de formația din Serbia și-a îndeplinit visul de a câștiga Liga Campionilor, trofeu adjudecat în 2015.

La CSM, Cristina va primi 300.000 de euro pe sezon, dublu față de suma pe care o primea la Buducnost! 

Salariul, plătit de Primăria București din bani publici, este mai mare decât cel pe care îl va încasa din vară Denis Alibec la Steaua. Vârful transferat de la Astra va deveni cel mai bine plătit jucător din Liga 1 peste 4 luni, când salariul său va ajunge la 250.000 de euro. Sub cel pe care îl va avea Cristina la campioana Europei la handbal feminin!

În contractul Cristinei Neagu mai există o clauză pentru ca handbalista să nu joace toate meciurile din campionat, mai ales în cele din aceeași săptămână cu partidele de Liga Campionilor, pentru a nu-și forța umărul drept, la care a fost operată în 2011.

Neagu a fost aproape de a semna cu CSM și anul trecut, când a refuzat un salariul de 250.000 de euro propus de formația bucureșteană.

clipboard01

CSM București este finanțată din bani publici, iar bugetul clubului pentru toate secțiile sportive este de aproximativ 20 de milioane de euro.

Citește și:

BREAKING NEWS "Messi din handbal" revine în România » Cristina Neagu a semnat cu CSM București!

De ce este Cristina Neagu cea mai bună jucătoare din lume? » Iată cum au descris-o adversarele

Mai ceva ca Becali » Gabriela Firea și-a însușit meritele pentru transferul Cristinei Neagu la CSM București

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (55)
mobilajucarii
mobilajucarii  •  21 Februarie 2017, 18:45

Vorbim aici despre cea mai buna din lume in sportul ei, asa ca e deplasata comparatia cu respectivul fotbalist. Daca n-au primit gimnastele, la vremea lor, las’ sa primeasca handbalista mai mult ca fotbalistii ! Cat despre bani, cineva trebuie sa plateasca, nu ? Si cum prin unele locuri inca se traieste in Republica Socialista Romania, nu e de mirare ca “***” plateste.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

thedronius
thedronius  •  21 Februarie 2017, 10:22
Postat de ticbis pe 21 Februarie 2017, 05:22

Din surse oficiale, exista un om de afaceri din Bucuresti care a incheiat un parteneriat cu CSM strict pentru aducerea Cristinei Neagu la Bucuresti, urmand ca acesta sa-i plateasca intreg salariul plus taxele aferente. CSM-ul va plati doar bonusurile de performanta trecute in contract, la fel ca si la celelalte jucatoare din lot. Salariul Cristinei Neagu va fi de 300000 de euro pe sezon, adica 25000 pe luna (va fi cea mai bine platita handbalista din lume) si va fi suportat in totalitate din banii unui privat, conform intelegerii dintre acesta si CSM.

Nu ma intelege gresit, ma bucur ca a ajuns Neagu la o echipa din Romania, cu atat mai mult cu cat spui ca salariul i-l suporta X-ulescu. Sper sa fie asa desi e posibil sa fie informatie rasuflata in presa tocmai pentru a pr0_sti lumea. Dar totusi: 20 milioane buget anual pentru sport cand tu nu esti in stare sa faci 3-4 statii de metrou in atatia ani???

blatistu49
blatistu49  •  21 Februarie 2017, 09:35

Tovarasa are bani oamenii Mor din cauza gropilor si Tovarasa aleasa cu un procent de 12 la suta cheltuie Banii Publici ptr interese propriii si Spitalele na u medicamente Bravo firea

Vezi toate comentariile (55)
Comentează
Close