SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM BAIA MARE - VIBORG 31-30

Primele reacţii după victoria incredibilă a băimărencelor de pe terenul lui Viborg: "În seara asta bem cîte un pahar de vin roşu" :D

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 februarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 15 februarie 2015 18:44

Antrenorul celor de la HCM Baia Mare, Tone Tiselj, e foarte încîntat de victoria echipei sale de pe terenul lui Viborg, 31-30, însă recunoaşte că accidentările din tabăra adversă au facilitat misiunea româncelor. 

"A fost o muncă în echipă. Mai trebuie să creştem ca o echipă, dar azi a fost bine. Am încercat să fim mai agresivi azi, să punem presiune pe poarta adversă. Am beneficiat şi de faptul că ele au avut cîteva accidentate. Şi noi aşteptăm să ne revină jucătoarele accidentate.

Sînt importante aceste puncte, dar mai avem mult de muncă. E o diferenţă mare între experienţa pe care o are Viborg şi cea a noastră.

Probabil în seara asta vom bea un pahar de vin roşu, dar mîine vom începe din nou munca", a spus Tone Tiselj pentru Dolce Sport.

"Ne bucurăm foarte mult pentru victorie, am luptat pînă în final. Pe bancă e mult mai greu decît atunci cînd joci, trăieşti mai greu meciul.

Sînt două puncte foarte importante pentru noi. Am început goana după puncte, jucăm fiecare meci la victorie", a declarat şi Paula Ungureanu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
florinstanescu128
florinstanescu128  •  17 Februarie 2015, 21:13

Incepe sa se vada schimbarea de mentalitate !

romanian_adventure
romanian_adventure  •  15 Februarie 2015, 19:22

Intr-adevar o victorie mare! Bravo! romanian adventure

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  15 Februarie 2015, 18:55

...tine ti o tot asa ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează