SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM

Radu Voina a condus primul antrenament la Oltchim

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 februarie 2009 00:00

Noul tehnician al Oltchimului, Radu Voina, cel care este şi selecţionerul naţionalei feminine de handbal a României, a condus, vineri, primul antrenament al formaţiei vîlcene.

"Ieri am fost contactat de cei de la Oltchim, azi am venit direct de la înmormîntarea lui Marian Cozma. Am vorbit înainte cu domnul Gaţu şi el nu are nicio problemă cu această decizie. Am venit aici să dau o mână de ajutor Oltchimului, care nu şi-a pierdut şansele de a merge mai departe în Liga Campionilor, dar depinde foarte mult de fete. Asta le-am spus şi lor", a spus Radu Voina.

În timp ce Radu Voina conducea primul antrenament în sala Traian, fostul tehnician Ivica Rimanici a intrat în acceaşi sală pentru a-şi strînge lucrurile. Pentru moment, Radu Voina nu a semnat niciun contract, fiind aşteptată sosirea în ţară a finanţatorului Constantin Roibu.

Sursă: NewsIn

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
 •  19 Februarie 2009, 11:01

Robert, Oltchim - ciocul mic si joc de glezne !

 •  14 Februarie 2009, 15:53

pt mihai: esti putin cam drastic, nu putem pierde campionatul nici cu femeia de servici pe banca. antrenorul se vede in liga. dar noi nu avem antrenor iar atunci cand avem il dau jucatoarele afara.

 •  14 Februarie 2009, 15:49

nu cred ca aduceerea lui Voina va schimba ceva. ba da; titularizarea lui Lecusanu. nu cred ca Voina are vreo idee despre handbal. inafara de :hai ca se poate: nimic.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează