SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Radu Voina: "Vrem să facem un meci mare la Bucureşti"

radu
radu

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 mai 2010 00:00

După înfrîngerea la o diferenţă la şapte goluri (28-21) în faţa formaţiei Viborg, antrenorul formaţiei Oltchim Rîmnicu Vîlcea a explicat motivele pentru care jocul vîlcencelor nu a funcţionat la randament maxim.

"A existat foarte multă presiune, mai ales că accederea în finală reprezintă o performanţă excepţională pentru sportul românesc. Ne-a lipsit combativitatea, am tratat faza de apărare ca nişte domnişoare. La acest nivel orice greşeală costă, iar noi am făcut foarte multe. Am tratat cu superficialitate multe dintre fazele de atac, iar în apărare nu ne-am concentrat. Sunt nemulţumit că ne-a lipsit luciditatea în fazele de superioritate numerică", a declarat Radu Voina.

Tehnicianul echipei Oltchim Rîmnicu Vîlcea speră ca la Bucureşti, fetele sale să reuşească o partidă prin care să-i mulţumească pe suporteri. "Va fi greu să recuperăm această diferenţă, pentru că Viborg are mai multă experienţă ca noi în această fază a competiţiei, însă noi nu vom renunţa chiar dacă şansele au scăzut." 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
 •  09 Mai 2010, 13:47
Postat de pe 09 Mai 2010, 12:24

Cine esti tu, Angelico, sa ne spui noua ce "trebuie" sa facem? Fu /T/ ui, esti de la directoratul de propaganda? Sefu n-a avut timp, astfel si-a trimis secretara sa ne mai mobilizeze un pic? LOL Echipa de fraiere, un combinat in faliment, un oras de .... olteni. Noi ne agitam aici, aia rad de noi si-si numara banutzii furati de la noi.

@gluma prosta Nu stim noi cine esti tu, dar pe cei care vin din toata tara la meciurile Oltchimului ii cunosc foarte bine. Respect pentru toti cei care tin cu Oltchimul, iar pentru cei ca si tine va spun sa va abtineti, sunteti niste frustrati care nu au facut nimic bun in viata lor, iar tu sa taci din gura. Noi nu am lipsit de la nici un meci de-al fetelor, Cei de la Deva, Resita, Sibiu, Tg. Mures, Craiova, Bailesti si multi altii au fost tot timpul alaturi de Oltchim. Va multumim pentru asta

 •  09 Mai 2010, 12:24
Postat de pe 08 Mai 2010, 22:05

Toti cei care vor fi in sala Polivalenta, trebuie sa le incurajeze pe fete. Degeaba ne-am bucurat la Vilcea ca s-au calificat, daca nu le incurajam acum cand le este atat de greu. Orice este posibil. Felicitari Paula, multumim fetelor pentru toate clipele frumoase pe care ni-i le-ati oferit de atatea ori, iar acum va rugam sa luptati pana la capat. In retur o asteptam si pe Alice. HAI OLTCHIM !!! SUNTEM ALATURI DE VOI Cu respect , grupul de la Deva

Cine esti tu, Angelico, sa ne spui noua ce "trebuie" sa facem? Fu /T/ ui, esti de la directoratul de propaganda? Sefu n-a avut timp, astfel si-a trimis secretara sa ne mai mobilizeze un pic? LOL Echipa de fraiere, un combinat in faliment, un oras de .... olteni. Noi ne agitam aici, aia rad de noi si-si numara banutzii furati de la noi.

 •  09 Mai 2010, 12:19

Sunt curios cati din cei care comenteaza acum au urmarit toate meciurile din acest sezon ale Oltchim-ului. Mai mult, cati au habar de handbal? Popovici? Hai sa fim seriosi. Nu stiu cu ce va incalzeste pe voi ca dati cu noroi in niste oameni care au ajuns intr-un top, dintr-un domeniu. Cati din voi sa pot lauda ca sunt pe locul 2 in LUME, la ceva? Bravo fetelor, nu stiu daca aveti vreo sansa, dar e important ca voi sa credeti ca aveti. Nu va lasati influentate de valul de resemnare mioritica.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează