SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF

Randers HK - SCM Craiova 25-29 » Oltencele au învins în Danemarca și s-au calificat în "sferturi"

Bobana Klikovac FOTO Dan Potor
Bobana Klikovac FOTO Dan Potor

Articol de - Publicat duminica, 11 februarie 2018 16:46

Handbalistele de la SCM Craiova aveau nevoie de un punct pentru a fi sigure de calificarea în ”sferturi”, dar nu s-au mulțumit cu jumătăți de măsură.

După HC Zalău, SCM Craiova s-a calificat și ea azi în sferturile de finală ale Cupei EHF. Oltencele au trecut în deplasare cu 29-25 de danezele de la Randers HK.

Româncele au intrat extrem de hotărâte pe teren. Și după 8 minute, tabela arăta 7-1 pentru oltence. Diferența de șase goluri s-a păstrat până la 12-6, după care nordicele au echilibrat disputa. Au marcat de patru ori consecutiv și le-au amenințat pe oltence. Craiova a intrat în avantaj la pauză, 17-14.

În partea a doua tot formația pregătită de Bogdan Burcea a impus însă ritmul. Jocul bun al interilor Florianu și Vizitiu, dar și al pivoților Klikovac și Șelaru, au ținut Craiova tot timpul în avantaj. Au fost iar 6 și chiar 7 goluri în plus, 25-18. S-a terminat 29-25, victorie care le asigură oltencelor calificarea între cele mai bune 8 echipe ale Cupei EHF.

Marți, 13 februarie, Craiova și Zalăul își vor afla adversarii din "sferturi", la tragerea la sorți care va avea loc la Viena.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
gintonic
gintonic  •  12 Februarie 2018, 09:50

la articolul acesta se preta si un clasament al grupei, nu credeti?... Felicitari, leoaicelor ! Bafta mai departe !

lionforever
lionforever  •  11 Februarie 2018, 21:22

Felicitări fetelor pentru o calificare frumoasă ! Au dat dovada de caracter si au castigat in deplasare obținând astfel calificarea .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close