SPORTURI  »  HANDBAL  »  HC ZALĂU - HCM BAIA MARE 26-36

Rasism și scandări oribile la Zalău-Baia Mare! Allison Pineau a fost ținta atacurilor! "Idioți sînt peste tot, nu voi lăsa pe nimeni să mă calce în picioare!"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 februarie 2016 22:44

Desemnată cea mai bună handbalistă a lumii în 2009, Allison Pineau, apărătoarea de la HCM Baia Mare, a fost victima scandărilor rasiste la meciul cîștigat de echipa sa în deplasarea de la HC Zalău, 36-26.

Jucătoarea în vîrstă de 26 de ani a fost atacată dur de tribunele din Zalău, care au scandat diferite înjurături și i-au adresat mai multe mesaje rasiste.

Pineau a postat un mesaj pe Facebook, în urmă cu puțin timp:

"O parte din România mi-a demonstrat o lipsă de respect. Sînt de culoare și sînt mîndră de asta. Dacă nu știți să apreciați asta, să vă amintesc că reprezint o echipă a României. Sînt politicoasă cu voi toți, mă opresc mereu să fac poze și ce îmi arătați.

Dacă nu mă respectați, atunci eu nu mai am ce face aici. Nu voi lăsa pe nimeni să mă calce în picioare, mai ales din cauza originii.

Dacă îi respecți pe alții, te respecți și pe tine. Idioți sînt peste tot. Această lume este într-o cădere liberă. Sînt educată, dar de acum atitudinea mea cu voi va fi alta", a scris Allison Pineau.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
1530096517290702
Sas Vlad  •  10 Februarie 2016, 16:39

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

wishmaster
wishmaster  •  10 Februarie 2016, 16:05
Postat de gilos pe 10 Februarie 2016, 08:48

Ardeleni civilizati, public si oameni deosebiti, ce vrei...

nu mah, erau "mitici" de la Bucuresti, infiltrati printre elvetienii aia cu par pe limba ... asta-i "civilizatia" de care sunt atat de mandri! rednecks ...

gilos
gilos  •  10 Februarie 2016, 08:48

Ardeleni civilizati, public si oameni deosebiti, ce vrei...

Vezi toate comentariile (31)
Comentează