SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Regina Europei și-a ales antrenorul pentru sezonul viitor » Ce obiective i-au fixat oficialii lui CSM București

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 23 mai 2016 16:52

Regina Europei și totodată câștigătoarea campionatului și Cupei României, CSM București, va avea un nou antrenor din sezonul viitor după plecarea lui Kim Rasmussen.

Danezul Jakob Vestergaard este cel care va prelua formația bucureșteană, anunță News.ro. Antrenorul va semna un contract valabil pe următoarele două sezoane, el revenind totodată la CSM după ce în sezonul 2014-2015 a fost directorul tehnic al echipei.

Obiectivul noului tehnician va fi obținerea performanțelor de anul acesta, adică Liga Campionilor, Cupa României și campionatul.

Vestergaard a câștigat Liga Campionilor în 2009 și 2010 cu Viborg. Danezul are amintiri mai vechi din România din vremea când o pregătea pe Oltchim Râmnicu Vâlcea, în sezonul 2012-2013, cu care a ajuns în semifinalele Ligii.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează