SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Remiză pentru Minaur Baia Mare în al 3-lea meci din Liga Campionilor » Ce loc ocupă în grupă + programul

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 octombrie 2015 20:03

Minaur Baia Mare a remizat pe teren propriu cu echipa elvețiană Kadetten Schaffhausen, scor 31-31(16-18), în al treilea meci dn grupa D a Ligii Campionilor.

Marcatorii românilor de la Minaur au fost Ostrouțko 8 goluri, Ivancsik 8, Sadoveac 5, Bera 4, Aflitulin 3, Ghiță 1, Fotache 1, Cristescu 1 gol, iar pentru Kadetten s-au remarcat Liniger 8 goluri și Pendici 6.

După trei etape înn grupa D, Skjern, Motor Zaporoje, HC Metalurg au cîte 4 puncte, Minaur Baia Mare 3 puncte, Elverum 2 și Kadetten 1 punct.

Programul în continuare al echipei Minaur în grupa D este următorul: cu Elverum (11 octombrie, în deplasare), cu Metalurg (18 octombrie, pe teren propriu și 25 octombrie, în deplasare), cu Skjern (15 noiembrie, pe teren propriu), cu Motor Zaporoje (21 noiembrie, în deplasare), cu Elverum (29 noiembrie, pe teren propriu) și cu Kadetten (3 decembrie, în deplasare).

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează