SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAȚIONALĂ

Retragere cu surprize! Rudi Stănescu a spus oficial adio handbalului

Rudi Stănescu și Branislav Angelovski alături de copiii lor și de Mihai Popescu /  FOTO Ionuț Coman
Rudi Stănescu și Branislav Angelovski alături de copiii lor și de Mihai Popescu / FOTO Ionuț Coman

Articol de - Publicat duminica, 04 iunie 2017 20:42

Ionuţ Rudi Stănescu şi Branislav Angelovski au jucat azi ultimul meci oficial în faţa propriilor suporteri

Handbalul constănţean s-a despărţit de doi jucători care au contribuit decisiv la succesele istorice obţinute de HCM Constanţa, portarul Ionuţ Rudi Stănescu (38 de ani) şi Branislav Angelovski (40 de ani).

Festivitatea de retragere organizată la finalul întâlnirii cu Potaissa Turda, din finala mică a Ligii Naţionale, a fost una încărcată de emoţie. Cei doi au primit cupe, diplome, trofee speciale şi un tort uriaş din partea echipei şi a susţinătorilor, maestră de ceremonii fiind Elena Frîncu, fosta vicecampioană mondială.

Marea surpriză pentru Stănescu a fost prezenţa fostului său coleg de la HCM, Mihai Popescu, venit special din Franţa pentru acest eveniment. "Am jucat atât de mult împreună şi mi-am dorit enorm să fiu alături de Rudi la finalul carierei", a mărturisit portarul naţionalei României.

Rudi, care se va dedica postului de preşedinte al HC Dobrogea Sud, a mai primit un cadou special, fiind lăsat de colegi, în uralele publicului, să înscrie un gol dintr-o aruncare de la 7 metri în repriza secundă a întâlnirii cu ardelenii.

"Vă mulţumesc că aţi venit în număr atât de mare să fiţi alături de mine. A fost o onoare şi o mândrie să joc 18 ani pentru Constanţa", le-a transmis Rudi fanilor, cu lacrimi în ochi.

"Spun adio handbalului, aţi pierdut un jucător, dar aţi câştigat un mare fan pe viaţă", a spus Angelovski, care a evoluat timp de şapte sezoane la Constanţa.

Săptămâna viitoare, cei doi vor disputa ultimul meci din carieră, la Turda, în duelul decisiv pentru câştigarea medaliilor de bronz, după ce Turda s-a impus în primul meci cu 31-30, iar ieri constănțenii au câștigat cu 47-32. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
idi53
idi53  •  04 Iunie 2017, 22:06

Un mare portar si un mare OM Rudi Stanescu! Oriunde a fostb si-a facut datoria !Un adevarat PROFESIONIST !Multumim Rudi pt tot ce ai insemnat in handbalul masculin de la noi!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează