SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - ANGOLA 27-24

ROMÂNIA - ANGOLA 27 - 24 Una dintre cele mai bune jucătoare face analiza meciului: "Am risipit multe mingi! Trebuie claritate mai mare"

FOTO: Marius Ionescu (Germania)
FOTO: Marius Ionescu (Germania)

Articol de - Publicat joi, 07 decembrie 2017 20:36

România a obținut a patra victorie la Campionatului Mondial de Handbal feminin din Germania, 27-24 cu Angola. "Tricolorele" sunt pe primul loc în grupă, iar mâine, de la ora 19:00, se vor duela cu Franța.

După meci, Crina Pintea, una dintre cele mai bune jucătoare al României, a vorbit despre duelul cu africancele. 

  • *Marian Ursescu, specialistul GSP în  handbal feminin, este în  Germania, de unde transmite cele mai interesante știri despre naționala României*

"Sunt obosită, dar nu contează acum, important e că am câștigat, dar ne gândim la meciul cu Franța. Ne dorim să arătăm mai mult decât am arătat în partida cu Angola pentru că nu am jucat tocmai cum am fi vrut noi, am făcut multe greșeli atât în atac cât și în apărare și s-a văzut asta. O să ne coste foarte mult în jocurile mult mai tari.

A fost un meci foarte tare, s-au ținut de noi, ne-au și condus de atâtea ori, jucătoare destul de tari, pivot mare, a fost destul de greu, dar important e că am câștigat.

Angolezele sunt foarte rapide pe schimbări de direcție, nu pot să spun că ne-au surprins pentru că știam exact ce fac, dar n-am putut să le oprim.

Doamne ajută se ne revenim puțin în seara asta, să ne odihnim și în ultimul meci din grupă să ieșim învingătoare. Nu știu dacă e oboseala de vină, ne-am odihnit pentru că miercuri nu am făcut antrenament, a fost foarte ușor așa, iar joi doar 50 de minute am avut de mișcare. Nu este din cauza meciurilor adunate, dar se resimte puțin oboseala. Știam ce ne așteptată, știm toate ce ne așteptată mai departe și nu cred că asta e important acum. Trebuie să tragem puțin de noi pentru că putem mult mai mult și cred că am suferit și puțin psihic am făcut multe greșeli și asta ne-a apăsat puțin. sperăm să ne eliberăm puțin de ele și mâine să fim altfel.

Au fost spații în apărare, dar am ratat foarte mult. Cred că nu am fost suficient de concentrate și am aruncat fără să așteptăm puțin portarul și în apărare ele sunt foarte agresive, dar nu au un lider, se aruncă toate, de multe ori au fost spații.
Ne bucurăm mult pentru că am fost puțin mai moi în meciul cu Angola, nu știu dacă e cuvântul potrivit, speram să ne odihnim și noi gândim pozitiv pentru meciul cu Franța".

REZULTATE

România - Paraguay 29-17
România - Slovenia 31-28
România - Spania 19-17
România - Angola 27-24
vineri - ora 19:00 România-Franța

Clasament:

1. România 8p, 4j 
2. Slovenia 6p, 4j 
3. Franța 5p, 4j
4. Spania 5p, 4j
5. Angola 0p, 4j
6. Paraguay 0p, 4j

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
supereduardo10
supereduardo10  •  07 Decembrie 2017, 21:00

Bravo Romania. Un meci mult mai greu de cat ne-ma asteptata. Angola a jucat nesperat de bine iar fatele noastre au intrat putin prea sigure si relaxate. Totusi sa luam partea buna, avem un mare antrenor avem echipa care revine de fiecare data . Fetele au puterea de a intoarce rezultate nefavorabile fapt imposibil pana acum cativa ani. Speram intr-o medalie. Hai Romania.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează