SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - CEHIA

ROMÂNIA - CEHIA // Promisiunea româncelor înainte de duelul cu Cehia din "optimi": "Nu mai e loc de greșeli, vrem să mergem mai departe"

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de - Publicat sambata, 09 decembrie 2017 08:48

Denisa Dedu, 23 de ani, portarul echipei naționale de handbal, a făcut radiografia meciului cu Cehia, din "optimi".

  • Marian Ursescu, specialistul GSP în handbal feminin, este în Germania, de unde transmite cele mai interesante știri despre naționala României

"Am terminat pe primul loc grupa. Am muncit pentru asta. Și acum ne-a ieșit în cale Cehia. Nu trebuie să ne bucurăm, la prima vedere e un adversar convenabil, dar uitați-vă ce rezultate au făcut la acest Mondial. Și ce rezultate au fost!", a declarat Dedu.

"Și dacă era Norvegia, Ungaria sau Suedia, tot serios am fi pregătit meciul. Nici o echipă nu poate fi neglijată", a continuat Denisa.

Ea spune că e nevoie de fiecare sportivă din echipă, pentru că nu se poate merge departe cu doar câteva jucând. "Probabil că de aceea și Ambros le-a dat șansa altor fete să evolueze împotriva Franței, să le responsabilizeze. E nevoie de fiecare dintre noi".

Acum, când competiția a devenit una eliminatorie, nu mai e loc de greșeli. "Toată lumea vrea să meargă mai departe. Sunt foarte mulți factori care influențează parcursul. Dar eu am încredere în noi, în dorința noastră. O să tratăm foarte serios adversarul și, mai ales, ne vom dărui", a încheiat Dedu.

  • Duelul dintre România și Cehia, din optimile de finală ale CM de handbal feminin, va avea loc luni, de la ora 18:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Telekom Sport .

"Acum începe o altă competiție pentru noi, la un alt nivel, mult mai ridicat. De acum orice minge e importantă, orice greșeală se vede. Pentru asta trebuie să fim mai pregătite ca niciodată. Dar totul depinde doar de noi. Am demonstrat în meciurile de până acum că putem face față oricărui adversar"
Ana Maria Popa (27 de ani), extremă stânga

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
suzana2a
suzana2a  •  09 Decembrie 2017, 13:16
Postat de Blitz Eugen pe 09 Decembrie 2017, 12:06

A se tine cont de adevarul ca nationala de hochei a Cehoslovaciei era cea mai dura echipa pe plan mondial. Mai rai decat americanii, mai rai decat canadienii si mult mai rai decat sovieticii sau suedezii.

Rusii, finlandezii si suedezii erau maeștrii hocheiului! Aveau niste faze incantatoare.... Cehia la handbal e o necunoscuta dar nu fara valoare! Cine o neglijeaza pierde! Numai sa nu mai ratam noi incredibil fata in fata cu portarii adversi!

1732450273492351
Blitz Eugen  •  09 Decembrie 2017, 12:06

A se tine cont de adevarul ca nationala de hochei a Cehoslovaciei era cea mai dura echipa pe plan mondial. Mai rai decat americanii, mai rai decat canadienii si mult mai rai decat sovieticii sau suedezii.

10154132347031896
Homor Marius  •  09 Decembrie 2017, 10:23
Postat de tihi pe 09 Decembrie 2017, 09:45

Cehia nu este un adversar pe nivelul nostru.Este cea mai slaba echipa din toate calificate,deci am avut un noroc ca am dat de ele. Dar dupa aceia traseul nu este pe nivelul echipei noastre: Olanda sau Norvegia,eventual Rusia ne va scoate cu siguranta definitiv.Deci sa fiim multumiti,ca am reusit sa ocupam una dintre locurile 5-8 la CM.Rezultat mai mult decat bun ,daca tinem cont si da faptul,ca Franta ne-a dat lectie de handbal si primele trei meciuri am castigat in ultimile secunde dupa prestatii mediocre !

Vad ca esti foarte increzator in Echipa Nationala ..Nu inteleg de te ai mai obosit sa comentezi., cu siguranta nu ai vazut jocul altor echipe de pana acum . Echipa Romaniei are puterea sa bata pe oricine. Suedia tocmai a batut Norvegia. Franta ne a dat lectie de Handball..?? Stiu ca este dimineata dar cred ca este timpul sa te bagi la culcare...Arati obosit...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează