SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE HANDBAL

ROMÂNIA - CEHIA // VIDEO Imagini exclusive de la antrenamentul României dinaintea partidei din "optimi" cu Cehia

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de - Publicat duminica, 10 decembrie 2017 16:49

Naționala de handbal feminin a României a efectuat astăzi un antrenament înaintea partidei de luni, din optimile de finală ale Campionatului Mondial, împotriva Cehiei. Partida va începe la ora 18:30 și poate fi urmărită în format liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe Telekom Sport 1. 

  • Marian Ursescu, specialistul GSP în  handbal feminin, este în Germania, de unde transmite cele mai interesante știri despre naționala României

Ambros Martin s-a putut baza pe serviciile tuturor jucătoarelor, moralul înaintea "optimii" fiind la un nivel foarte ridicat. 

"E important că jucăm luni, mai ales pentru că trebuie să ne mutăm, am avut un meci greu cu Franța, unele jucătoare au probleme medicale. E foarte important cum pregătim meciul cu Cehia, cum le fac eu analiza, ca să ne pregătim cât de bine putem" - Ambros Martin 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează