SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - FRANŢA 17-26

ROMÂNIA - FRANŢA 17-26 Cristina Neagu nu ia în calcul eliminarea de la Mondial: "Dacă nu batem Cehia, tot ce am construit până acum se va nărui"

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de - Publicat vineri, 08 decembrie 2017 21:47

Cristina Neagu, 29 de ani, nu a jucat nici o secundă în meciul pierdut de România în faţa Franţei, scor 17-26. A fost menajată de antrenorul Ambros Martin, după ce România a câștigat grupa de la Trier. 

"Am avut și noi noroc că Spania a făcut egal cu Franța și am putut să ne odihnim. A fost binevenită această pauză pentru că, după cum ați văzut, noi am jucat patru meciuri în 7-8 jucătoare și e foarte greu să faci față unui asemenea ritm", a explicat Neagu.

"Tricolorele" nu s-au gândit nici un moment de când au venit în Germania la adversarul din "optimi". "Înainte de ultima etapă știam doar că va fi Ungaria sau Cehia. E Cehia, e foarte bine, toate gândurile noastre sunt îndreptate acum spre ele. Nu ne va fi ușor, asta e sigur, Cehia a făcut meciuri bune la acest Mondial, ne aducem aminte și meciul de anul trecut, de la Europene. Acum totul s-a terminat, ștergem cu buretele ceea ce a fost în grupe. Pentru că, dacă nu batem Cehia, tot ce am construit până acum se va nărui", a adăugat Cristina.

Vezi aici cronica partidei România - Franța 17-26 + foto și video de la meci 

România va întâlni Cehia în "optimile" Mondialului din Germania pe 11 decembrie, ora 18:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport. Meciul se va disputa la Leipzig.

CLASAMENT GRUPA A

REZULTATELE DE PÂNĂ ACUM

România - Paraguay 29-17
România - Slovenia 31-28
România - Spania 19-17
România - Angola 27-24
România - Franța 17-26

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
calificare777
calificare777  •  09 Decembrie 2017, 02:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

merace
merace  •  08 Decembrie 2017, 22:18

Este OK ca Romania si-a odihnit jucatoarele mai bune pentru meciurile cu miza, eliminatorii. Dupa 4 victorii la rand in grupa, cu mare efort, de ce sa le mai oboseasca in plus, daca nu mai era nimic in plus de obtinut in meciul cu Franta in afara de ceva de palmares?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează