SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - FRANȚA 17-26

ROMÂNIA - FRANȚA 17-26 // A jucat primul meci la Mondialul din Germania și recunoaște: "Mi-era dor de atmosfera de competiție!"

Gabi Szucs (în stânga) // FOTO: Marius Ionescu
Gabi Szucs (în stânga) // FOTO: Marius Ionescu

Articol de - Publicat vineri, 08 decembrie 2017 21:52

Gabriella Szucs, 33 de ani, a jucat în această seară primul meci la Mondiale, luându-i locul în echipă Mădălinei Zamfirescu în partida cu Franța, 17-26. 

  • Marian Ursescu, specialistul GSP în  handbal feminin, este în Germania, de unde transmite cele mai interesante știri despre naționala României

Ambros Martin a anunțat vineri prima schimbare în lotul României. Gabriella Szucs a înlocuit-o pe Mădălina Zamfirescu în lotul de 16. ”Am avut un pic de emoții, era începutul competiției pentru mine, dar am trecut cu bine peste ele pentru că m-au ajutat și fetele”, a declarat Gabi.

”Din păcate nu am făcut un meci prea bun contra Franței, nu am fost toate pe teren, dar nu asta e important. Acum e mai important să să ne concentrăm la jocul următor. E unul de totul sau nimic. Și eu vreau totul”, a adăugat interul stânga de la Dunărea Brăila.

Cehia nu e o necunoscută pentru românce. ”Am jucat cu ele, le cunoaștem, dar nu de ele depinde. Ci de noi. Noi putem fi puternice dacă suntem unite, dacă ne ajutăm între noi, dacă suntem concentrate și hotărâte”, spune Szucs.

Fanii noștri sunt minunați și pentru asta nu avem decât să le mulțumim. Să luptăm să îi facem fericiți și în meciurile viitoare”, a adaugat Gabi.

A intrat deja în febra competiției: ”Am făcut antrenamente cu fetele, eram aproape, dar nu e același lucru ca și cum ai fi în teren. Acolo primești lovituri, mai și dai. Mi-a fost dor, sincer. Sper să ajut echipa mea cu tot ce pot eu și să trecem de Cehia”.

Vezi aici cronica partidei România - Franța 17-26 + foto și video de la meci 

România va întâlni Cehia în "optimile" Mondialului din Germania pe 11 decembrie, ora 18:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport. Meciul se va disputa la Leipzig.

CLASAMENT GRUPA A

REZULTATELE DE PÂNĂ ACUM

România - Paraguay 29-17
România - Slovenia 31-28
România - Spania 19-17
România - Angola 27-24
România - Franța 17-26

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
valyomanyd
valyomanyd  •  08 Decembrie 2017, 22:22

Dacă Gabriella a cântat și altă dată imnul României, de data asta văd că îl cântă și Melinda, e o premieră ! :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează