SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - FRANȚA 17-26

ROMÂNIA - FRANȚA 17-26 // "Tricolorele" abia așteaptă meciul cu Cehia din optimi: "Fiți siguri că o să fim pregătite la ora meciului"

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 decembrie 2017 20:37

Denisa Dedu, 23 de ani, portarul echipei naționale, a vorbit despre așteptările pe care le are de la următoarele meciuri de la Campionatul Mondial din Germania, după 17-26 cu Franța. 

România va întâlni Cehia în "optimile" Mondialului din Germania pe 11 decembrie, ora 18:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport. Meciul se va disputa la Leipzig.

"Ne pare rău că nu am putut să câștigăm. Cum am mai spus, noi vrem să luăm fiecare meci în parte. Îmi doresc să mai jucăm încă patru meciuri, dar ne gândim la Cehia, adversarul care urmează. O să studiem adversarele cât mai bine și sunt sigură că la ora meciului vom fi pregătite.

Nu am avut anumite așteptări pentru acest turneu. Vrem să luăm fiecare meci în parte și să dăm tot ce avem mai bun. Am făcut acest lucru până acum, iar răsplata a venit", a declarat Denisa Dedu, la TV Telekom Sport. 

"Astăzi ne-a menajat puţin Ambros, însă am pierdut clar. Suntem pe primul loc şi asta e cel mai important. Am jucat şi anul trecut cu Cehia, a fost destul de greu. Chiar cunosc şi câteva jucătoare de acolo. Nu o să fie deloc uşor. Au un centru foarte bun, iar extrema stângă e foarte bună, colegă cu mine la Paris. Nu o să fie deloc uşor"
Crina Pintea, 27 de ani, pivot România și Issy Paris Handball

Vezi aici cronica partidei România - Franța 17-26 + foto și video de la meci 

CLASAMENT GRUPA A

REZULTATELE DE PÂNĂ ACUM

România - Paraguay 29-17
România - Slovenia 31-28
România - Spania 19-17
România - Angola 27-24
România - Franța 17-26

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
jalabert
jalabert  •  08 Decembrie 2017, 22:25
Postat de Antoaneta-iozefina Ciobanu pe 08 Decembrie 2017, 21:41

Macel total.Second hand Romania este Romania viitoare.Cand Neagu va iesi la pensie,nationala va avea aceasi soarta ca nationala de fotbal.

Adica terminam grupa pe 4 in spatele poloniei, muntenegrului si danemarcei? Nu e asa rau. Toate 3 sunt echipe redutabile...la handbal.

1678029119091529
Antoaneta-iozefina Ciobanu  •  08 Decembrie 2017, 21:41

Macel total.Second hand Romania este Romania viitoare.Cand Neagu va iesi la pensie,nationala va avea aceasi soarta ca nationala de fotbal.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează