SPORTURI  »  HANDBAL  »  FOTE 2017

România învinge Ungaria și e în semifinale la FOTE 2017! Ce adversare vor avea junioarele

Articol de - Publicat miercuri, 26 iulie 2017 16:19

Naționala de junioare a României a trecut de echipa gazdă, Ungaria, la Gyor! Norvegia a rămas în afara careului de ași.

Învinse de Norvegia, 19-18, în meciul de deschidere de la Festivalul Olimpic European al Tineretului ( FOTE 2017), care se desfășoară la Gyor, "tricolorele" au reușit totuși să se califice în semifinale. Au trecut marți cu 33-32 de Olanda și miercuri cu 23-20 de Ungaria!

Maghiarele erau 99 la sută calificate în semifinale după ce învinseseră la scor și Olanda, 43-26, dar și Norvegia, 26-15. În meciul cu româncele, deși susținute de o sală întreagă, gazdele nu au putut trece de românce, mult mai determinate și mai focusate asupra partidei.

Portarul Diana Ciucă a fost MVP-ul partidei, dar evoluții foarte bune au avut și Andreea Popa, Denisa Vâlcan sau Patricia Moraru. Victoria României asupra Ungariei a trimis Norvegia acasă, într-un clasament în trei, nordicele având cel mai prost golaveraj. 

Reprezentativa sub 17 ani a României va întâlni în semifinale Danemarca sau Rusia, meciul direct dintre cele două formații fiind programat miercuri seara, de la ora 20:30. Echipa României, antrenată de Ion Ivan și Marius Dănuleț va participa între 10 și 20 august la Campionatul European de junioare, care va avea loc la Mihalovce (Slovacia). România e în aceeași grupă cu Franța, Suedia și Cehia. 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close