SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - SPANIA 19-17

ROMÂNIA - SPANIA 19-17 // EXCLUSIV VIDEO Senzaționala Crina Pintea dezvăluie cum au răpus "tricolorele" Spania: "Ne uitam una în ochii celeilalte și transmiteam asta"

FOTO: MARIUS IONESCU +12   FOTO
FOTO: MARIUS IONESCU

Articol de - Publicat marti, 05 decembrie 2017 23:26

Crina Pintea, pivotul echipei naționale de handbal, a comentat victoria extrem de importantă reușită de "tricolore" în fața Spaniei, scor 19-17, într-un meci contând pentru grupa A de la Campionatul Mondial din Germania. 

*Marian Ursescu, specialistul GSP în  handbal feminin, este în  Germania, de unde transmite cele mai interesante știri despre naționala României*

"Sunt foarte mândră de echipa mea. Nu ne-am dat bătute, iar asta e foarte important pentru noi. Am jucat extraordinar și sunt foarte foarte fericită.

Simt echipa, simt ceea ce noi ne dorim. De când am început competiția, ne-am susținut una pe cealaltă și asta e foarte important. S-a văzut asta azi: am fost conduse, dar ne uitam una în ochii celeilalte și ne transmiteam energie.

A fost un meci tare și e foarte important că noi am câștigat. Suntem foarte fericite. Este foarte important că am câștigat, nu am renunțat în niciun moment. Este munca mea de ani de zile, asta e foarte important. Sunt pe drumul pe care eu mi l-am dorit", a declarat Crina Pintea pentru GSP.RO. 

[Citește și: Povestea incredibilă a unei jucătoare de națională » Viața trăită de Crina Pintea, cea care s-a apucat de handbal la 16 ani: ”Am dat cu coasa, am săpat, am muls oile!”]

Cristina Neagu: "Felicit din tot sufletul fetele, au jucat până în ultimul minut"

"A fost un meci de mare luptă, o arată și scorul. Vreau din tot sufletul să felicit fetele, au jucat până în ultimul minut. Apărarea a fost foarte bună, Iulia Dumanska  a apărat foarte bine. Dacă primim puține goluri, cu siguranță că putem înscrie mereu cu unul mai mult. 

Sunt foarte mulțumită de ce am realizat ca echipă. Dedicăm victoria suporterilor, care ne-au încurajat exemplar", a declarat Cristina Neagu, la TV Telekom Sport. 

Succes obținut în fața ibericelor a fost comentat și de Mădălina Zamfirescu, o altă jucătoare importantă din echipa lui Ambros Martin.  

"Am trăit la maximum victoria. Mă bucur că toată lumea dă totul, indiferent de cât joacă. A fost un meci greu, dar apărarea noastră a mers aproape perfect. Asta ne-a ajutat enorm, e un lucru bun pentru noi. 

Urmează meciuri grele, dar vrem să o luăm step by step. Nu ne rămâne decât să ne concentrăm pe meciurile care urmează", a spus Zamfirescu.

Vezi aici detalii despre victoria superbă a României din meciul cu Spania + clasamentul actualizat al grupei

Rezultate

România - Paraguay 29-17
România - Slovenia 31-28
România Spania 19-17
joi - ora 19:00 România-Angola
vineri - ora 19:00 România-Franța

Clasament:

1. România 6p, 3j
2. Franța 4p, 3j
3. Spania 4p, 3j
4. Slovenia 4p, 3j
5. Angola 0p, 3j
6. Paraguay 0p, 3j

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (18)
1493830390941497
Petre Manole  •  06 Decembrie 2017, 14:54
Postat de tonyys pe 06 Decembrie 2017, 10:27

Aia-s #rezist care vor ca Romania sa piarda in fata strainilor.

Ai dreptate, ăia care-şi mănâncă timpul liber şi se-mbolnăvesc de reumatism încercând să-şi apere ţara de hoţii de la putere şi de retardaţii care-i votează nu-s patrioţi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tonyys
tonyys  •  06 Decembrie 2017, 13:31
Postat de Maya Eugenia pe 06 Decembrie 2017, 12:48

Cat de *** poti sa fii sa crezi ca aia cu rezist vor sa pierdem in fata strainilor?Atat a inteles mintea p ro stalaului.Voteaza pomeni in continuare si o sa cumperi oul cu 50 de lei bucata.

Amarastene numai oua iti permiti ?

1457902737659532
Maya Eugenia  •  06 Decembrie 2017, 12:48

Cat de *** poti sa fii sa crezi ca aia cu rezist vor sa pierdem in fata strainilor?Atat a inteles mintea p ro stalaului.Voteaza pomeni in continuare si o sa cumperi oul cu 50 de lei bucata.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează