SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - SPANIA, AZI, 21:30, TELEKOM, GSP.RO

ROMÂNIA - SPANIA // AICI se poate face diferența: capitolul la care România surclasează Spania

FOTO: MARIUS IONESCU
FOTO: MARIUS IONESCU

Articol de - Publicat marti, 05 decembrie 2017 18:52

Naționala feminină de handbal feminin joacă în această seară un meci extrem de important, urmând să se dueleze cu Spania. O victorie ar facilita drumul "tricolorelor" către optimile de finală ale competiției. 

Deși casele de pariuri le văd pe spanioloaice favorite, un aspect deosebit de important poate face diferența în partida din această seară. 

"Tricolorele" lui Ambros Martin au un lot mult mai tânăr decât cel al Spaniei: media de vârstă a româncelor este de 25,9 ani, în timp ce media de vârstă a jucătoarelor iberice este mai mare, mai exact 27 de ani.

Statistică ce se poate dovedi favorabilă României, având în vedere că toți specialiștii anticipează un meci extrem de fizic între cele două echipe. 

Azi, de la ora 21.30, România dă piept cu Spania, în primul test important al echipei lui Ambros Martin. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Telekom Sport. 

CLASAMENT GRUPA A

1. Spania 4p (2 jocuri)
2. România 4p (2 jocuri)
3. Slovenia 4p (3 jocuri)
4. Franța 2p (2 jocuri)
5. Angola 0p (3 jocuri)
6. Paraguay 0p (2 jocuri)

Vezi și: Cunoaștem prima echipă calificată din grupa României » Victorie categorică în meciul de azi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ceaiuri
ceaiuri  •  05 Decembrie 2017, 20:33

diferenta o face apararea...ibericele stau mai bine si la linia de 9m noi doar neagu(bazaliu a prins si jocuri in c.l. putea sa fie adusa )astazi asteptam ca martin sa dem ca a meritat sa fie adus..pana acum nu are nota de trecere

olaru_andrei
olaru_andrei  •  05 Decembrie 2017, 20:08

Asta cu varsta si diferenta asta de un an s'un pic e prosteasca. Nu aveati articole breaking news? ☺ Sa nu uitam ca noi am facut performante (bronzul de la mondiale) cu jucatoare de 33-37 de ani

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close