SPORTURI  »  HANDBAL  »  TURNEUL CAMPIONILOR

Rulmentul Braşov participă la Turneul Campionilor

Carmen Amariei
Carmen Amariei

Articol de GSP - Publicat joi, 27 august 2009 00:00

Vicecampioana României, Rulmentul Braşov, va participa la finalul săptămînii la Turneul Campionilor, în Luxemburg, unde vor lua startul 18 echipe, la feminin şi masculin, din 8 ţări.

Alături de Rulmentul, vor mai intra în competiţie echipele DJK/MJC Trier (Ger), Cercle Dijon (Fra), Olimpija Ljubljana (Slo), Zug (Elveţia), Yutz Handball (Fra), Femina Vise (Bel) şi gazdele de la Reds Lion Bascharage.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
 •  27 August 2009, 14:41

Stiu..ca e complicat.. pentru gazetari..dar Carmen nu mai e la Brasov...

gazetasv.ro
gazetasv.ro  •  27 August 2009, 13:25

„Va fi un turneu foarte tare, dar eu cred ca este binevenit. Ne putem testa forta cu echipe cu care usntem in lupta directa pentru un loc de cupa europeana. Nu cred ca echipele vor viza castigarea trofeului. Poate doar Bacaul, tinand cont ca joaca in fata propriilor suporteri. In meciurile amicale, fiecare urmareste sa ruleze lotul si sa isi omogenizeze echipa”, a declarat interul dreapta al Universitatii,Cristian Adomnicai.

 •  27 August 2009, 12:56

Campioni LA CE? Ca la handbal feminin nu-s...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează