SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - BUDUCNOST 26-20

Scandal după CSM București - Buducnost! Cristina Neagu a izbucnit în lacrimi și a atacat la declarații: "Nu-mi explic"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 mai 2017 18:03

Finala mică a Final Four, pierdută azi în fața lui CSM București de Buducnost (20-26), a fost ultima partidă pentru Cristina Neagu în tricoul echipei din Muntenegru, urmând ca din vară să se întoarcă în România, la CSM.

Jucătoarea lui Buducnost a fost extrem de emoționată la finalul partidei, plângând în brațele colegelor de la echipa muntenegreană. 

Românca a fost nemulțumită la interviul de după meci, reproșându-i propriului antrenor, Dragan Adzici, faptul că a jucat prea puțin. 

"Nu-mi explic de ce am jucat atât de puțin, toate jucătoarele care urmează să plece la echipă au jucat puțin, cred că asta a vrut să facă antrenorul.

Eu am spus că vreau să joc, dar n-am înțeles, nu-mi pot explica de ce nu am făcut-o mai mult.

Am început bine meciul, mă simțeam bine. Nu înțeleg de ce am ieșit și nu am mai intrat. Îmi pare rău că la ultimul meu meci am jucat puțin și am un sentiment ciudat", a spus Neagu. 

Jucătoarea a vorbit și despre revenirea la CSM București. 

"Părăsesc echipa după patru ani foarte frumuși, o să-mi lipsească multe lucruri de aici. Experiența mea la Buducnost s-a terminat astăzi, trebuie să privesc înainte.

Mulțumesc românilor care m-au susținut din tribune în aceste zile. Sunt nerăbdătoare să mă întorc, dar am nevoie și de vacanță. Voi fi concentrată 100%, vom avea un lot bun, va fi foarte mare presiune, dar sper că la anul vom fi aici, la Budapesta, în final Four-ul Ligii. 

Fetele de la CSM mi-au spus să nu plâng, că mă așteaptă acasă cu brațele deschise", a mai spus Cristina Neagu, la TV Digi Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
ill7ven
ill7ven  •  07 Mai 2017, 22:00

Scandal! Dati clickuri ca avem frigideru si integritatea goala! :-)))

catalynn
catalynn  •  07 Mai 2017, 20:58
Postat de Bogdan Stere pe 07 Mai 2017, 20:53

Despre ce revenire e vorba? Cand a mai jucat Cristina la CSM?

Revenire la un club romanesc si mai ales revenire ACASĂ in Bucuresti (daca nu știai Cristina e născuta si crescută la doi pași de Stadionul Steaua din Ghencea, si e stelista de mica) ! :-)))

10209074071522694
Bogdan Stere  •  07 Mai 2017, 20:53

Despre ce revenire e vorba? Cand a mai jucat Cristina la CSM?

Vezi toate comentariile (23)
Comentează