SPORTURI  »  HANDBAL  »  HC DOBROGEA SUD CONSTANȚA

Scene reprobabile la Constanța! Finalul de meci de la HC Dobrogea Sud - Dunărea Călăraşi a fost plin de nervi

Articol de - Publicat joi, 10 mai 2018 20:32

HC Dobrogea Sud Constanţa s-a impus pe teren cu 23-22 în disputa cu AHC Dunărea Călăraşi, din faza a doua a play-off-ului Ligii Naţionale de handbal masculin, dar finalul partidei a fost marcat de incidente între jucători.

După primele două meciuri, scorul era egal, 1-1, astfel că întâlnirea decisivă de la Constanţa a fost una încrâncenată. Cele două combatante s-au succedat la conducere pe tabela de marcaj, însă gazdele au înscris golul decisiv prin veteranul George Buricea, când mai erau doar 4 secunde de joc.

La aceeaşi fază, Zoran Nikolic (HCDS) şi Viorel Fotache (Dunărea Călăraşi) s-au lovit reciproc pe semicerc, călărăşeanul continuând disputa violent chiar şi atunci când adversarul se afla la pământ. Momentul a declanşat un meleu în care au fost implicaţi atât jucătorii, cât şi staff-urile tehnice, lăsându-se cu îmbrânceli şi ghionturi.

După aproape un minut de agitaţie, spiritele s-au mai calmat, chiar dacă Vuk Lazovic (Dunărea Călăraşi) a căutat cu insistenţă să-şi facă singur dreptate, după un conflict cu George Buricea.

În cele din urmă, arbitrii au luat decizia de a le arăta cartonaşul roşu şi albastru protagoniştilor fazei de la care a pornit întregul scandal, iar ultimele 4 secunde au trecut fără incidente.

"Şi noi, ca şi ei, am vrut să câştigăm, de aici toată tensiunea. Pivoţii Constanţei i-au hărţuit tot timpul pe apărători şi cred că arbitrii ar fi putut să acorde mai multe faulturi în atac”, a acuzat antrenorul oaspeţilor, Adrian Petrea.

"Eu i-am văzut pe Nikolic şi Fotache pe jos, după care oaspeţii au venit cu toţi jucătorii şi antrenorii în acel loc. Normal, au venit şi cei de la banca noastră şi a fost un clinci, dar nu s-a lovit nimeni. Lazovic este supărat pe toată lumea, dar ne-a luat la rând în toate cele trei meciuri. Îi place doar să lovească, nu să şi fie lovit”, a replicat George Buricea.

Tot astăzi, Politehnica Timişoara a trecut de HC Minaur Baia Mare, cu 24-18, în meciul decisiv, şi se va duela cu HCDS Constanţa pentru locul 5, în timp ce băimărenii şi călărăşenii vor juca pentru locurile 7-8.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
1305193112946713
Raul Florentin  •  11 Mai 2018, 12:06

Nu face cinste CONSTANTEI comportamentul de la final al directorului sportiv

10156820168353488
Elena-Daniela Melinte  •  11 Mai 2018, 11:26

Cu tot respectul, ați vazut meciul? Ați fost in sala? Ce puteți spune despre arbitraj? Despre oficialul de la Constanta care a mers la suporterii AHC pentru a ii lovi ce puteți spune? Sunt de părere ca trebuie sa va mai documentați.

1143450242394630
Cristian Roger  •  11 Mai 2018, 11:24

Buna ziua, Constanta a jucat ieri cu Dunarea Calarasi, nu cu Dinamo! Nu puteati pune o poza elocventa de la meciul de ieri? Si, in acest articol nu am vazut sa se scrie de agresiunea team managerului de la Constanta asupra galeriei calarasene, in ultimul minut de joc. Sau asta nu e voie sa se afle?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează