SPORTURI  »  HANDBAL  »  HC DUNĂREA

Schimb vulgar de replici între oficialii unui club românesc: "O p***ă! Cum aș putea eu să mă bat cu un clitoris de om?!"

George Caranica, cu ochelari
George Caranica, cu ochelari

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2018 18:49

Clubul de handbal Dunărea Brăila a organizat o conferință de presă care s-a lăsat cu un schimb vulgar de replici între vicepreședinte și președinte.

"Vicele" Ștefan Cătălin Iordache, care e și consilier județean PND, l-a atacat pe președintele George Caranica, consilier municipal PSD, despre care a spus că a distrus echipa de handbal, scrie debraila.ro.

Dialogul din timpul conferinței:

Iordache: „A chemat poliția când l-am înjurat la o ședință, adică e o p***ă! Puteți nota: o p***ă! Este o p***ă!”
Caranica: „Am chemat poliția că m-a înjurat! A venit și i-a dat amendă 5 milioane. A refuzat să fie testat cu etilotestul!”

Iordache: „Dacă refuzam... Mănâncă căcat! Mai e și avocat... Dacă refuzam, poliția mă ducea la spital pentru recoltarea de probe biologice!”
Caranica: „Nu ai făcut accident, nu erai la volan. A refuzat pentru că era în stare de ebrietate! Eu am chemat poliția pentru că m-a amenințat, m-a înjurat! M-a invitat să ne batem în fața Sălii Polivalente, să vedem care rămâne în picioare!”

Iordache: „Nu e adevărat! Cum aș putea eu să mă bat cu un clitoris de om?! Vă rog să mă citați! Eu stau și mă uit în ce hal a ajuns PSD când vin niște ciumpalaci din ăștia și iau cuvântul! Sunt niște ciumpalaci!”

Vicepreședintele Ștefan Cătălin Iordache a anunțat că va demisiona până la urmă și amenință cu dezvăluiri despre rivalul său.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează