SPORTURI  »  HANDBAL  »  TRANFER

Se anunță o nouă forță în handbalul feminin! O echipă din România a transferat 6 jucătoare » Printre ele se află și o medaliată la JO și o campioană europeană

Raluca Băcăoanu
Raluca Băcăoanu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 mai 2017 15:58

O medaliată cu bronz la Olimpiadă, o campioană europeană și o jucătoare din naționala Belarusului au semnat cu HCM Rm. Vâlcea

Marta Lopez Herrero, 27 de ani, este cel mai sonor nume transferat de HCM Rm. Vâlcea. Formația olteană a semnat cu componenta naționalei Spaniei, Marta fiind rezerva pe extremă drepta a lui Carmen Martin, jucătoarea de la CSM București.

Marta Lopez e medaliată cu bronz la JO din 2012 și vicecampioană europeană cu naționala Spaniei la Euro 2014. Iberica a jucat ultima dată la Bera Bera San Sebastian, locul 2 în sezonul actual.

18578560 10155221135279351 1785957060 n
Marta Lopez

Tot de la Bera Bera, HCM Rm. Vâlcea a transferat-o și pe Alicia Fernandez Fraga, un centru de 24 de ani. Muntenegreanca Sara Vukcevici, 25 de ani, este o altă jucătoare cu un palmares excelent. Vukcevici a câștigat cu Muntenegru titlul european în 2012, în ultimul sezon ea evoluând în campionatul Ungariei, la Vac, după ce patru sezoane a jucat pentru VSE Erd.

Tot pe extrema dreapta, Vâlcea a mai transferat-o pe Natalia Vasileuskaia din Belarus. Natalia are 26 de ani și e componentă de bază a primei reprezentative.

Pe lângă Ana Maria Tănăsie, extrema stânga a naționalei României, pe care Vâlcea a anunțat-o încă din iarnă, formația olteană mai are o noutate din campionatul intern. Raluca Băcăuanu, pivotul de la Măgura Cisnădie, a semnat și ea cu gruparea din Zăvoi.

"Vor mai fi și alte noutăți, în zilele care urmează, dar nu putem încă să facem publice numele jucătoarelor", a declarat președintele HCM Rm. Vâlcea, Petre Berbecaru.

S-au despărțit de 7 jucătoare

Ieri, conducerea HCM Rm. Vâlcea a avut și o ședință jucătoarele actuale, pe 7 dintre acestea anunțându-le că pot să-și caute alte echipe. Astfel, Vâlcea s-a despărțit de portarii Elena Șerban și Daniela Vălean, de interul dreapta Patricia Vizitiu, de centrul Mihaela Ani Senocico, de extremele dreapta Ana Maria Simion și Cătălina Cioaric, dar și de pivotul Nicoleta Safta.

HCM Rm. Vâlcea a terminat pe locul 7 ediția actuală al Ligii Naționale, dar în sezonul următor și-a propus drepr obiectiv ca echipa să termine pe unul dintre primele patru locuri. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
chris_bu67
chris_bu67  •  17 Mai 2017, 16:48

Pe când oare și fotbal la Rm.Vâlcea?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close