Articol de GSP - Publicat duminica, 08 februarie 2009 00:00

Jucătoarea de origine română Simona Spiridon care evoluează la campioana Ungariei, ETO Gyor, a fost ieri la Veszprem, imediat ce a aflat de tragedie. "Nu vă închipuiţi ce se întîmplă acolo. Tot oraşul vorbeşte numai despre crima care a avut loc. Marian Cozma era foarte iubit. Deşi plouă cu găleata, oamenii sînt la sală şi aprind lumînări în memoria sa", a povestit Simona Spiridon.

Ministrul Sportului din Ungaria, primarul Veszpremului, dar şi vicepreşedintele federaţiei de handbal au fost ieri la morga spitalului unde se află Marian. "Ne-am întîlnit cu ei acolo, însă pe noi nu ne-au mai lăsat să-l vedem. Poliţia a interzis să mai fie vizitat", a dezvăluit Simona.

Handbalista a vorbit cu Nikola Eklemovici, coechipierul lui Marian  Cozma de la Veszprem, dar şi cu Ferenc Ilyes. "Erau şocaţi. Fuseseră toată noaptea împreună. Mi-au povestit că săracul Marian nu avea nici o vină, a murit total nevinovat. E păcat, pentru că era un handbalist de mare valoare. În Ungaria toate televiziunile, ziarele vorbesc de acest incident", a adăugat Simona Spiridon.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”