SPORTURI  »  HANDBAL  »  DEMISIE

Șoc în handbalul european » Ambros Martin pleacă și s-a înțeles deja cu noua echipă

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 februarie 2018 12:12

Ambros Martin (49 de ani) se va despărți de Gyor la finalul acestui sezon, parafând deja o înțelegere cu campioana Rusiei, Rostov.

"Fanii formației știau deja asta, le-am spus-o într-o întâlnire din urmă cu câteva luni. Inima vrea să rămân aici, dar mintea a dictat. A fost cea mai grea decizie din viața mea. Ultimii 6 ani au fost absolut minunați. Fanii sunt incredibili, jucătoarele au fost mereu lângă mine. Circumstanțele din jurul echipei m-au făcut să iau hotărârea asta. Inima mea va rămâne la Gyor pentru totdeauna", a declarat Ambros Martin citat de nemzetisport.hu.

Ibericul va rămâne va ocupa în continuare funcția de selecționer al reprezentativei României de handbal feminin, postură pe care o ocupă din 2016.

Gyor și Rostov fac parte alături de CSM București din grupa 1 principală a Ligii Campionilor. Bucureștencele sunt lidere, cu 11 puncte, urmate de Gyor cu 10 și Rostov cu 9.

3 trofee ale Ligii Campionilor are Ambros Martin cu Gyor, în 2013, 2014 și 2017. 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (6)
ceaiuri
ceaiuri  •  17 Februarie 2018, 16:32

de ceva timp anticipam ca vecinii..vor scapa de el(acum nu se stie cand vom face si noi acelas lucru)si nu stiu daca sunt rusii..pt ca acolo mana francezului se vede..e un antrenor ce stie sa antreneze un lot de superjucatoare pt ca la nationala nu a facut nimic iesit din comun...ba chiar ne-au invins si cehoaicele

suzana2a
suzana2a  •  17 Februarie 2018, 15:39

Sa fim seriosi!! E chiar un soc! Ambros Martin are cele mai bune rezultate in Liga Campionilor in ultimii 6 ani! Cine credea ca pleaca de la Gyor?? Nimeni! Acum, ca e vorba de Rostov, e clar ca s-a dus dupa bani, dar si faptul că Gyor nu mai poate fi sa fie ce a fost! A aparut CSM Bucuresti, si Rostov Don echipe foarte, foarte bune. Nimeni nu mai garanta rezultate la Gyor, eu cred ca de-aia a plecat Ambros....

deva1
deva1  •  17 Februarie 2018, 14:39

Ar fii bine sa plece din Romania cu Dedu presedintele cel care l-a adus.Acum o sa fie.mai departe de Tara noastra.Navetist blatist!aRusine Dedule ai adus handbalul Romanesc unde nu era,in jos.si.mai ai tupeul sa candidezi politic pt.inca un mandat de pesedist.ce cauta atatea spanioli antrenori in tara la diferite nivele care nu au rezultate si a nt mai slabi ca antrenorii romani! Propun ca Dedu si Ambros sa fie demisi!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează